Kaymakamlara dev operasyon!

Tokat'taki FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 16 kaymakam hakkında daha gözaltı kararı verildiği bildirildi.

Kaymakamlara dev operasyon!
Kaymakamlara dev operasyon!
GİRİŞ 20.01.2017 11:30 GÜNCELLEME 20.01.2017 17:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına  yönelik yürütülen soruşturma genişletilerek devam ediyor. 100, 101 ve 102. dönem  kaymakamlarına yönelik soruşturmada gözaltına alınan 84 kaymakamdan 44'ünün  tutuklandığı, 40'ının ise etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak itirafçı  olduğu belirtildi.

16 KAYMAKAM DAHA ARANIYOR

 "99. dönem kaymakamlar imamı" olarak değerlendirilen ve örgütün  şifreli haberleşme programı ByLock'u kullanan Faruk kod adlı M.G. ile "bayan  kaymakamlar ve kaymakamların eşlerinin imamı" olduğu öne sürülen karısı N.G. de  gözaltına alınarak Tokat'a getirildi. 

BAKANLIKLARDA ÜST DÜZEY İSİMLER DE VAR

Soruşturmada M.G. ile İçişleri ve diğer bakanlıklardan üst düzey 17  yöneticinin irtibatlı olduğu belirlendi. Soruşturma çerçevesinde 16 kaymakam  hakkında daha gözaltı kararı verildiği, bunlardan 3'nün tutuklu olduğu öğrenildi.   FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanması soruşturmasında Kayseri'de gözaltına  alınan eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe ve eşi Z. Güntepe'nin ise  emniyetteki işlemleri sürüyor.
 

YORUMLAR 12
  • Ezo 7 yıl önce Şikayet Et
    Ösym ve yökte en büyük hata carken bir tane bile yök ve ösym görevlisi içeri alınmadı. Kaymakam polis asker hepsinin sorularını hazırlayan da ellerine turuşturan da bizi yıllardır sürüm sürüm eden de bu iki kurum !
    Cevapla
  • Eyt 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bir derlerse inanın. ALLAH bir. Gerisi yalan.
    Cevapla
  • Black Eagle 7 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset ve Mit'e de el atilmali artik...
    Cevapla
  • tuba 7 yıl önce Şikayet Et
    birbiriniz dediğim Gülşen arkadaş,fetö örgütü üyeleri ve itirafçı maskesi arkasına sığınan diğer fetö örgütü üyeleri.yeterince açık sanırım.
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne itirafçısı Vatan a ihanetin hafifleticiliği mi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık