Kahraman şehidin çocuklarının buruk sevinci

İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla birçok kişinin hayatını kaybetmesini önleyen şehit polis Fethi Sekin'in 3çocukları karnelerini aldı

GİRİŞ 20.01.2017 12:12 GÜNCELLEME 20.01.2017 12:15

İzmir Adliyesi önünde 5 Ocak'taki terör saldırısında şehit olan Sekin'in Bayraklı ilçesinde ismi verilen Şehit Polis Fethi Sekin İlkokulu'nda, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle karne töreni düzenlendi.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve protokol üyeleri, okulda yapımı tamamlanan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi, sınıfları dolaşarak öğrencilere karnelerini dağıttı.

Şehit polis memuru Sekin'in çocuklarıyla bir süre görüşen Vali Ayyıldız, 4. sınıf öğrencisi Nisa Nur, 5. sınıf öğrencisi Burak Tolunay Sekin'in takdir ve onur belgesini, 10. sınıf öğrencisi Zeynep Dila Sekin'in de teşekkür ve onur belgesini verdi.

BABALARININ ADININ VERİLDİĞİ OKULDA KARNELERİNİ ALDILAR

Vali Ayyıldız, terör saldırısında kahramanca şehit olan Fethi Sekin'in isminin okula verildiğini anımsatarak, "Fethi Sekin'in evlatları bizim de evlatlarımız, onlar iftihar ve takdir belgelerini çok başarılı bir öğrencilik döneminden sonra aldılar. Ömürlerinde mutluluk, güzellik ve inşallah böyle yiğit bir babanın evladı olmanın onurunu taşıyacaklar, onlara tekrar başarılar diliyoruz." dedi.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı