İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasının yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu, roketatarın müdürlük binasına isabet etmediği öğrenildi.

GİRİŞ 20.01.2017 20:17 GÜNCELLEME 20.01.2017 22:25
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla ateş açıldığı, saldırıda binanın dış bahçe duvarının isabet aldığı, ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi.

Olayın ardından bir kişinin ara sokaklara doğru kaçtığı, şahsın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

İSTANBUL VALİSİ VASİP ŞAHİN AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yönelik saldırıya ilişkin, "İl Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana gelmiş olup, personelimizden ölü, yaralı bulunmamaktadır." açıklamasında bulundu.

Şahin, "İl Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana gelmiş olup, personelimizden ölü, yaralı bulunmamaktadır. Saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin tespit ve yakalanmalarına yönelik geniş çaplı operasyonlara devam edilmektedir." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet müdürü Mustafa Çalışkan'ı arayarak saldırıya ilişkin bilgi aldı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yasalarla terör ancak artar artar artar yasal boşluk yasal boşluk teröre dünyanın en büyük hukuk hakkı tanırsan daha çok beklersin terör bitsin diye boşuna beklersin yakalasan ne olacak ki hiiiiç acaba vatandaş niye böyle düşünüyor bu vatandaşlar hep akılsız mı
    Cevapla
  • OguzAta 7 yıl önce Şikayet Et
    Turk modeli Baskanlik sistemiyle Hersey degisecek insAllah
    Cevapla
  • papiruss 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Halkı, Korkutamayacaksınız, yıldıramayacaksınız, sindiremeyeceksiniz. Dim dik ayakta göğsümüzü gere gere karşınızda durmaya devam edeceğiz... Hakkıdır Hakka tapan milletimin ıstiklâl.
    Cevapla
  • Çok önemli 7 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet Müdürlüğü deyince aklıma bir soru geldi; bundan birkaç yıl önce sanırım ankara emniyet müdürlüğü idi binaya hırsız girmiş ve bazı bilgisayarları falan çalmıştı ve kendi kendimize nasıl olur diye hayret içinde kalmıştık. Şimdi düşünüyorum da o hırsız diye haberlerde söylenen kişiler aslında fetöcüler olabilir mi???? Bazı bilgi ve dökümanları hırsızlık adı altında kaçırmış olabilirler
    Cevapla
  • ÖmerHalisdemirSA 7 yıl önce Şikayet Et
    ben şimdi bir vatandaş olarak soruyorum.ülkeye giriş yaparken 3-5 karton sigara,viski,çikolataya mı bakmak doğru.yoksa bu tip silahlarımı aramak doğru.
    Cevapla
  • Hakan yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    suriye irak siniri hic guvenli degil adamlar sallana sallana iceriye giriyor her savas magduruyuz diyeni almamak gerek sonra kurulan barinma yerlerinden kaciyorlar halkin arasina karisip teror estiriyorlar uyanik olmaliyiz polis ve istihbarat yetmiyor icerde vatan haini cok o yuzden vatandaslar olarak her supheliyi en azindan ihbar edelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı