Tunceli'de FETÖ/PKK ortaklığı!

Tunceli'de terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonda örgütün depolarında PKK'ya ait 1133 adet yayın ve dergiye el konuldu.

Tunceli'de FETÖ/PKK ortaklığı!
Tunceli'de FETÖ/PKK ortaklığı!
GİRİŞ 22.01.2017 11:55 GÜNCELLEME 22.01.2017 11:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tunceli'de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda, depo olarak kullanılan 3 ayrı yerde FETÖ/PDY terör örgütü ve bölücü terör örgütü PKK'ya ait 1133 yayın ve dergiye el konuldu. Buralarda kapatılan okullara ait olduğu değerlendirilen ve kaçırılmak için saklandığı tahmin edilen yaklaşık 300 bin lira değerinde beyaz eşya, mobilya, okul malzemesi bulundu.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, 15 Temmuz 2016 günü düzenlenen darbe girişimi sonrasında, devlet içerisindeki illegal paralel devlet yapılanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi. Tunceli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde yürütülen operasyonda FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan yakalanan örgüt mensubunun alınan ifadesinde ismi geçen 46 kişiden, 9’unun tutuklandığı, 1’inin gözaltına alındığı, 12’si hakkında adli soruşturmanın devam ettiği ve 24’ü hakkında arama ve gözaltı kararı verildiği belirtildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Terörü destekleyenleri yaradanim kahhar ismiyle kahretsin inşallah
    Cevapla
  • Zeçii 7 yıl önce Şikayet Et
    Söz konusu Tunceli ise, bu ülkeye ihanetde işbirliği yapamayacakları hiç bişe yok. Kripto Ermenilerin yaşadığı memleket
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil