Siirt'te askeri araca roketli saldırı

Siirt'te terör örgütü üyelerinde askeri zırhlı araca yapılan roketatarlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Teröristlerin yakalanması için operayon başlatıldı

Siirt'te askeri araca roketli saldırı
Siirt'te askeri araca roketli saldırı
GİRİŞ 22.01.2017 23:04 GÜNCELLEME 22.01.2017 23:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Siirt kent merkezinde seyir halindeki askeri zırhlı araca teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, kaçan teröristlerin yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.

MERMİ ZIRHLI ARACA İSABET ETMEDİ

Siirt'ten Kurtalan İlçesi istikametine giden İl Jandarma Komutanlığı'na ait zırhlı kobra aracına, teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saat 22.10 sıralarında meydana gelen saldırıda, roket mermisi zırhlı araca isabet etmedi.

TERÖRİSTLER KARANLIKTAN FAYDALANARAK KAÇTI

Boş arsaya düşen roket mermisi büyük bir gürültü ile patladı. Can kaybının yaşanmadığı salıdırı sonrasında teröristler karanlıktan faydalanarak kaçtı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Patlama sonrası Emniyet Müdürlüğü Terör Mücadele Şubesi ekipleri, olay yerine gelerek kaçan saldırganların yakalanması amacıyla operasyon başlattı.

YORUMLAR 12
  • Mg1907 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanlar bulunup yok edilmeli. Eger 48 saat icinde yok edilirlerse bilinir ki bu yanlarina kalmiyor. Kimse cesaret edemez bi daha. Her olayi aydinlatan failini bulan,temizlendikce guclenen polis ve askerimiz bunuda bulacaktir. Ama dedigim gibi onemli olan zayiatsiz hizli sonuc almak.
    Cevapla
  • ramazan 37 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakala sal yakala sal. Asker poliste bıktı artık bu ermenilerden. Cezamı var örgüt propagandası yapmanin yardim yataklık etmenin? Yok... Örgüt üyeside en fazla 1 yıl ceza alıyor sonra kaldığı yerden devam... Cadde boyunca aydınlatma direklerine asacan bu hainleri bak kalıyor mu pkk,ypg,dhkpc,fetö,tak,mak adı her ne haltsa....
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    teröristleri sağ yakalamayın yada sağ yakalayacaksanız idamı getirin nedir bu terörden çektiğimiz madem soyları tükenmiyor getirin idamı
    Cevapla
  • realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Referandum sürecinde bütün terör odakları ve şer odakları akla gelmedik eylemler yapacaktır. Var gücümüz ile çalışmalı, var gücümüz ile bu algılara direnmeli, var gücümüz ile gerçeği anlatmaya çalışmalıyız. Ben MHP'liyim. Davanın gereği referanduma EVET demektir. Parelel odakların tesirinde kalmasın ülküdaşlarım. Bizim davamız parti davasından öte NİZAMI ALEM ÜLKÜSÜdür. Bu davaya hizmet eden her adamın arkasındayız. Adı Erdoğan olur, adı Bahçeli olur, adı rahmetli Muhsin Başkan olur.
    Cevapla
  • zeçii 7 yıl önce Şikayet Et
    Pkk bitmedi, ve inanın çok büyük iç ayaklanma planları yapıyorlar. Hükümet acilen önlem almalı, 50 bin silahlı teröristle iç dış saldırı yapabilirler, geç olmadan tehciri devreye almalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!