İstanbul kar ne zaman yağacak? Kaç gün sürecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul güncel hava durumu raporu açıklandı. Buna göre İstanbul'da kar ne zaman yağacak? Önümüzdeki haftayı karşı geçirmesi beklenen İstanbul'da kar kaç gün yağacak?

İstanbul kar ne zaman yağacak? Kaç gün sürecek?
İstanbul kar ne zaman yağacak? Kaç gün sürecek?
GİRİŞ 23.01.2017 09:55 GÜNCELLEME 23.01.2017 09:55

İstanbul hava durumu raporu açıklandı! 23 Ocak pazartesi günü itibariyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den İstanbul için açıklama geldi. Soğuk havaların artmasıyla birlikte kar yağış haberleri gelmeye başladı. Peki İstanbul'da kar ne zaman yağacak? Bu hafta İstanbul'da kar var mı? İşte İstanbul beş günlük haritalı hava durumu ve tüm detayları

İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?

Meteoroloji tarafından yapılan açıklama göre İstanbul'da kar yağışı 25 Ocak çarşamba günü itibariyle başlayacak. Kar yağışının kaç gün süreceği ile ilgili bir açıklama gelmezken yurdun büyük bir bölümü kar yağışının etkisi altında kalacak.

İSTANBUL BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

istanbul-kar-yağışı-hava-durumu

YURT GENELİNDE 5 GÜNLÜK TAHMİN

Yapılan son değerlendirmelere göre; Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinin yağmurlu, Artvin'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

5-günlük-hava-durumu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!