Alaattin Çakıcı, hastaneye kabul edilmedi

Alaattin Çakıcı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Çakıcı, hastanede hasta mahkum koğuşu olmadığı için tekrar Bolu’daki cezaevine geri götürüldü.

GİRİŞ 23.01.2017 14:52 GÜNCELLEME 23.01.2017 15:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bolu'da F Tipi Cezaevi'nde yatan Alaattin Çakıcı, sağlık sorunları nedeniyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Yaklaşık 1 saat sivil cezaevi nakil aracı içinde bekletilen Çakıcı, hastanede hasta mahkum koğuşu olmadığı için tekrar Bolu’daki cezaevine geri götürüldü.

1 SAAT BEKLEDİKTEN SONRA

Bolu'da F Tipi Cezaevi'nde yatan Alaattin Çakıcı, saat 12.00 sıralarında polis ve Jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Hastaneye Çakıcı’nın çok sayıda yakını ve arkadaşları geldi. Yaklaşık 1 saat sivil cezaevi nakil aracında bekletilen Çakıcı, hastanede hasta mahkum koğuşu olmadığı için yatışı yapılamadı. Çakıcı geldiği cezaevi aracı ile Bolu’daki cezaevine götürülürken yakınları el sallayarak uğurladı.

Çakcı’nın cezaevine götürülmesinin ardından avukatları gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Avukatı Gökhan Kılıç “Alaattin Bey bugün Bolu’dan geldi. Ancak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta koğuşu olmadığı için hastane kabul edemedi. Burada bir koordinasyonsuzluk var. Tabii bakanlık buraya yazı yazarken yazışmaların daha önce yapılması gerekiyordu. Alaattin bey şimdi tekrar Bolu’ya F tipi cezaevine geri dönüyor. Çeşitli rahatsızlığı var“ şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Nazım Zengin 7 yıl önce Şikayet Et
    gariban personel nasıl da gerilmiştir... gelen ABD başkanı olsa bu kadar gergin bir ortam olmaz muhtemelen...
    Cevapla
  • Bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Alaaddin çakıcı yiğit bir adamdır. Gerekli önem gösterilmelidir.
    Cevapla
  • Ozan elazig 7 yıl önce Şikayet Et
    Onceden sorulmadimi mahkum odasi yokmu diye bu nasil ihmalkarlik bi iş var bu işte
    Cevapla
  • Vtndş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir skandal....şayet bu haber doğruysa...ya olumsuz bir şey olsaydı..!! Bu mah Kümu oraya gönderen kişi açığa alınmalı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası