Nusaybin'de silahlı çatışma! 2 ölü 9 yaralı

Nusaybin'de iki grup arasında başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Nusaybin'de  silahlı çatışma! 2 ölü 9 yaralı
Nusaybin'de silahlı çatışma! 2 ölü 9 yaralı
GİRİŞ 23.01.2017 17:30 GÜNCELLEME 24.01.2017 08:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mardin'in Nusaybin ilçe merkezinde iki grup arasında başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 2 kişi öldü 9 kişi yaralandı. 

KIZ KAÇIRMA TARTIŞMASI

Nusaybin ilçe merkezinde bulunan Lozan Caddesi'nde iki grup arasında, iddiaya göre kız kaçırma nedeniyle tartışma çıktı. Saat 16.15 sıralarında meydana gelen tartışma Kalaşnikof, tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı çatışmaya dönüştü. Olayda 4'ü ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TEDAVİ GÖREN 2 KİŞİ KURTARILAMADI

Mardin'in Nusaybin ilçe merkezinde iki grup arasında başlayan ve silahlı çatışmaya dönüşen kavgada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan 4 kişiden 2'si kurtarılamadı. Nusaybin Devlet Hastanesi'nde kaldırılan 3 kişinin tedavisi sürdürülüyor.

VALİLİK AÇIKLADI: 2 ÖLÜ, 9 YARALI

Mardin Valiliği'nin yaptığı yazılı açıklamada Nusaybin İlçesi'nde, bugün akşam saatlerinde 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili 9 kişinin de yaralandığını duyurdu. Valilik açıklamasında, "23.01.2017 tarihinde saat 16.26'da Mardin ili Nusaybin ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde sivil vatandaşlar arasında silahlı ve bıçaklı kavga ihbarı alınmıştır. Olay yerine üç 112 ekibi yönlendirildi. Saat 16.30'da ilk ekibimiz olay yerine ulaştı. 5 yaralı, 1 EX 112 ambulansları ile Nusaybin Devlet Hastanesi'ne nakledildi. 5 yaralı kendi imkanı ile Nusaybin Devlet Hastanesi'ne başvurduğu bilgisi alındı. Olayda toplamda 9 kişi yaralanmış, 2 kişi EX olmuştur" denildi.

Valilik açıklamasında Mehmet Masum Kızmaz'ın olay yerinde, Orhan Deniz'in de yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirtilırken 6 kişinin hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği, 3 kişinin ise hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildiği belirtildi.

İki kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin de yaralandığı silahlı kavga ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Bir anlık öfke 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir anlık öfke sinir nelere mal oluyor Umarım ölen olmaz Allah şifa versin yaralılara
    Cevapla
  • kimin bu silahlar 7 yıl önce Şikayet Et
    PKK mi veriyor Bau silahlari halka
    Cevapla
  • Alcak ırcı simay 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibilerin Allah cehenemlerde yaksın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı