3. Köprü yolunda kaza: 1 yaralı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ankara istikametinde iki kamyonun çarpışmasıyla meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle tek şeride düşen yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

3. Köprü yolunda kaza: 1 yaralı
3. Köprü yolunda kaza: 1 yaralı
GİRİŞ 23.01.2017 18:49 GÜNCELLEME 23.01.2017 18:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ankara istikameti, Çekmeköy Hüseyinli Mevkii'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, içerisinde iki kişi bulunan 16 NPH 83 plakalı kamyonun sürücüsü Murat Duygulu önünde seyreden Oğuz Keskin yönetimindeki 60 DA 184 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kupası hurdaya dönen aracın içerisindeki diğer kişi Gökhan Duygulu sıkıştı.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu görevlileri ise kazanın bulunduğu alanda güvenlik önlemi aldı.

SIKIŞAN YARALIYI İTFAİYE KURTARDI

İtfaiye erleri araç içerisinde sıkışan Gökhan Duygulu'yu yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonunda yaralı bir şekilde kurtardı. Duygulu, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların sürücüleri ise polise ifade verdi.

TRAFİK SIKIŞIKLIĞI YAŞANDI

Kaza nedeniyle görevliler tarafından yol tek şeride düşürüldü. Ankara istikametine gitmeye çalışan araçlar tek şeride düşen yolda uzun kuyruklar oluşturdu. Kazalı kamyonun vinç yardımıyla çekilmesinin ardından yaklaşık 1 saat sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Seyir halindeki başka bir kamyona arkadan çarpan kamyonun sürücüsü Murat Duygulu, gözüne güneş geldiği için aracı göremediğini belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • yorgun adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha gosterdiki kral degil kural vardir ne yolun nede koprunun sucu var bizde cogu soforluk bilmiyor ancak gaza basip korna calsin bugun kazasiz gecti diye sevinmesinler o trafik canavari yolda degil insanlarin icinde her arabasi olan kendi kuralini yapmiya calisiyor kural yapilmis sadece uymak gerek hepinize hayirli yolculuklar ortada bulunan pedal fren yapmiya yarar herkez onundeki arabaya 5 m mesafe biraksa ne yol tikanir hemde kazalar azalir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu