Darbe girişimi davasında 43 tahliye!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu bulunan 43 Hava Harp Okulu öğrencisi tahliye edildi.

Darbe girişimi davasında 43 tahliye!
Darbe girişimi davasında 43 tahliye!
GİRİŞ 24.01.2017 17:25 GÜNCELLEME 24.01.2017 19:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebi üzerine, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu bulunan 43 Hava Harp Okulu öğrencisinin tahliyesine karar verdi.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 19
  • Garip 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen kurunun yanında yaşta yanmasın dağılan aileler çocuklar var yazık...
    Cevapla
  • ayse 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi mi aorulari calarak girdi haddinizi bilin klavye basinda ahkam kesmeyi birakin tahloye kararini veren devlet devletin guvendigi savci alti aydir arastiriliyor bu insanlar demek ki sucsuz ki cikiyorlar size mi kaldi yargilamak!
    Cevapla
  • ayse 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayrica karakol basmaya diye gittiklerine malum cuntaci hainler ne yalanlarla kandirdilar yok kurtaricaz yok teror saldirisi! Biraz arastirin gercekleri oyle yorum yapin
    Cevapla
  • ayse 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok biliyorsunuz ates eden adami savci zaten ogrenci de olsa birakmaz demek ki ates etmemisler emre uymamislar ki cikiyorlar herkeai bir tutmayin kininizi dogru yere kusun fake isimlerle yorum yapmakla vatan severlik kolay ! Sucu olmayan insanlari da kuru ile birlikte yakmayin allahtan korkun @ sondurak malum ahirette hesap zor helallesmek zorunda kalmayin prda terazi de sasmaz biraz daha mantikli vicdanli adaletli bakin!
    Cevapla
  • adem04 7 yıl önce Şikayet Et
    haberi olmayan sırf Allah rızası için içinde olan kesimler ceza almamalı öğrenciler e gelirsek hava yada kara harp okulu gibi oluşumlara alınmasın ...haberi olup ses çıkarmana da acımayın ...garip olan bu kesimlerin hala olayı idrak edememeleri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı