Suriyeli ailenin evinde doğalgaz patlaması

Bursa'da Suriyeli ailenin yaşadığı ve kaçak kullandıkları belirtilen doğalgaz şiddetli bir şekilde patladı.

GİRİŞ 01.02.2017 09:32 GÜNCELLEME 01.02.2017 09:45

Suriyeli ailenin yaşadığı evde kaçak kullanılan doğalgaz korkunç patalamaya neden oldu. Bursa'da yaşanan patlamada yangın nedeniyle itfaiye ekipleri gönderildi. Suriyeli ailenin çocukları patlama nedeniyle yaşadıkları şoku uzun süre üzerlerinden atamadı.

Olay saat 06.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesine bağlı Altıparmak Mahallesi Kanara Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın birinci katında yaşandı. Suriyeli bir ailenin yaşadığı evde kaçak olarak kullandıkları öğrenilen doğalgaz nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle evin camları ve iç kapıları kırılırken 6 kişilik ailenin 42 yaşındaki babası Muhammed Hut ve anne Kevser Hut'un vücutlarının çeşitli yerlerinde yanık oluştu. Patlama sesini duyan apartman sakinleri panikle binadan çıkarken, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürdü. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi servisine kaldırıldı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Evde bulunan çocuklardan Hatice, Suphi ve Mahmut olayın şokunu uzun süre üstlerinden atamadı.Olayın ardından Bursagaz ekipleri, itfaiye ve polisin yaptığı incelemede mühürlü olan doğalgaz vanasının kırılarak kullanıldığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'