CHP'den Abdülhamid'in torununa ağır hakaret!

Sultan Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu'nun “Parlamenter sistem canımıza yetti” sözlerine CHP'nin cevabı 'ağza alınmayacak ifadelerle' oldu.

CHP'den Abdülhamid'in torununa ağır hakaret!
CHP'den Abdülhamid'in torununa ağır hakaret!
GİRİŞ 01.02.2017 13:07 GÜNCELLEME 01.02.2017 17:01
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Osmanlı Hanedanı’nın "sultan" unvanını taşıyan hayattaki kadın üyelerinin en gençlerinden olan Sultan 2. Abdulhamid Han’ın 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu'nun  "Kılıçdaroğlu diyor ya, ’Neyinize yetmedi parlamenter sistem’ diye. Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık. O yüzden biz başkanlık sistemine evet diyoruz” sözlerine CHP'den cevap geldi.

CHP'Lİ ÖZEL HADDİNİ AŞTI

CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bizim canımıza yetti parlamenter sistem" diyen 2'nci Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu'na tepki gösterdi.

Özel, "Eğer Atatürk olmasaydı sen mutlaka yine yaşardın. Ama hangi sarayın, hangi odasında, hangi kafesin altında dedenin, babanın uygun gördüğü, hangi paşanın kaçıncı karısı olurdun onu bir düşün" dedi.

BU İLK DEĞİL

2013'te CHP'li Kamer Genç, dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e "Atatürk olmasa hangi tarikat mensubunun, bilmem kaçını hanımı durumuna düşerdiniz" demişti.

FATMA ŞAHİN'İN CEVABI ÇOK SERT OLMUŞTU

Fatma Şahin, Kamer Genç'in terbiyesiz sözlerine "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan birine kaç eşli olabileceğini soracak kadar hadsiz ve terbiyesizsiniz. Herkes haddini bilecek" diye tepki göstermişti.

YORUMLAR 97
  • deli..dolu 7 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbim Duruşu Bakışı Asaleti İçinin Güzelliğinin Yüzüne Vuruşu Mütevazi Samimi Candan Yürekten"OSMANLI TÜRK KADINI"Hazreti ALLAH,ım sahibine sevdiklerine bağışlasın.,MAAŞŞAALLAAAHHH..,,
    Cevapla
  • deli..dolu 7 yıl önce Şikayet Et
    MAAŞŞAALLAAAAHH..,,OSMANLI DEVLETİMİZ gibi TORUNU NİLHAL OSMANOĞLU'da DİRİ DİRAYETLİ..,,HAZRETİ ALLAH,ım kaza bela zarar ziyan hastalık olmak üzere Enn başta abd batı ab nato ve bunların kuklası hdp ile Vatan Bayrak Sancak Millet Ejdad düşmanı kindarı chp,nin her türlü türlü türlü şerlerinden iftiralarından yalanların,dan düzenbazlıkların,dan koruusnn iNŞAALLAAHH..İNŞAALLAAAHH..İNŞAALLAAAHH..,AMİİİNNN..AMİİİNNNNNNN..AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..,,,
    Cevapla
  • ersan 7 yıl önce Şikayet Et
    ağız bozmaya gerek yok hekes ağızının payını alacak referandumu bekleyin az kaldı
    Cevapla
  • alp 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın ajanları
    Cevapla
  • onrat38 7 yıl önce Şikayet Et
    bir avuç azınlık yıllarca babasın çifligi gibi türkiyeyi sömürmüş şimdi düzenleri bozulacak diye etrafa kuduz gibi saldırıyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!