Sultangazi'de eş zamanlı operasyon! Gözaltılar var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi'de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

GİRİŞ 02.02.2017 04:10 GÜNCELLEME 02.02.2017 09:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden saat 01.30 sıralarında hareket eden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri Sultangazi'de daha önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi

Operasyona Özel Harekat ve çok sayıda sivil polisin yanı sıra havadan da polis helikopteri destek verdi.

Zübeyde Hanım Mahallesi,1280 Sokak'ta bulunan bir apartmana giren polis ekipleri binanın ikinci katındaki bir dairede aramalarda bulundu. Aramalar sırasında bina dışında polislerin uzun namlulu silahlarla önlem aldığı görüldü.

GÖZALTILAR VAR

Operasyon yapılan bir diğer adres ise 75. Yıl Mahallesi 1253 Sokak'taydı. Binaya Özel Harekat polisleriyle giren ekipler binanın ikinci ve üçüncü katındaki dairelerde aramalar yaptı. Ekiplerin aramaları sürerken bazı kişilerin gözaltına alındığı öğrenildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • rakhilya 7 yıl önce Şikayet Et
    butun kalbimden basarilar dilerim canim Turkiyem ve sayin Baskanim ve AK PARTIYE.ve tum vatansevenlere.Amin.gururlaniyorum Baskanim.Allah sizi tum kotuluklerden korusun.Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!