İstanbul’da silahlı çatışma: Yaralılar var

İstanbul Gaziosmanpaşa’da iki grup arasında çatışma çıktı. Yolcu minibüsü ile okul servisi çatışmasının ortasında kalırken kurşunların isabet ettiği minibüste 2 yolcu yaralandı.

GİRİŞ 07.02.2017 17:03 GÜNCELLEME 07.02.2017 17:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Alibeyköy Caddesi üzerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten silahlı kavga çıktı. Bir grup araç içinden karşı tarafa kurşun yağdırırken diğer grup ise aynı şekilde karşılık verdi. O sırada caddeden geçen Gaziosmanpaşa-Aksaray hattında çalışan bir minibüs ve bir okul servisi çatışmanın arsında kaldı. Kurşunlardan ikisi minibüsün yan ve arka camından içeri girdi. Olayda camların patlaması nedeniyle iki yolcu hafif şekilde yaralandı. Okul servisinin arka camından giren kurşun ise serviste öğrenci olmaması nedeniyle ucuz atlatıldı. Yaralılar çevrede bulunan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu sırada kalabalık bir grup hastane önünde çatışmadan etkilenen yakınlarını beklerken çevrede silah sesleri duyulmaya başladı. Vatandaşlar silahların yeniden patlamasıyla kısa süreli panik yaşadı. Emniyet ekipleri silahlı kavgaya karışan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR 3
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim her suçun bir cezası olmalı kim bu adamlar silahlı kavga ediyor şehrin merkezinde bu gücü nereden alıyor nasıl bir iş ilginç
    Cevapla
  • CHINGIZ ABDULLAEV 7 yıl önce Şikayet Et
    savci takibsizlik karari cikarir ki durmasinlar devam etsinler.
    Cevapla
  • CHINGIZ ABDULLAEV 7 yıl önce Şikayet Et
    suclu takibsizlik karari cikaran savcidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi