Not bırakıp sırra kadem basan çiftten acı haber

İzmir'in Çeşme ilçesinde kaldıkları otelden bir intihar notu bırakarak ayrılan ve haber alınamayan emekli çiftin cesedi, sahilde bulundu.

Not bırakıp sırra kadem basan çiftten acı haber
Not bırakıp sırra kadem basan çiftten acı haber
GİRİŞ 09.02.2017 16:00 GÜNCELLEME 09.02.2017 16:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çeşme Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçedeki bir otelde kalan emekli öğretmen Ülker ve Altan Çetin çifti, 6 Şubat'ta otel odasına bir not bıraktıktan sonra gece saatlerinde otelden ayrıldı. 

KADAVRA OLARAK BAĞIŞLANSIN

Notu okuyan otel görevlilerinin ihbarı üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, notta çiftin kanser hastası olduklarını ve mal varlıklarını hayır kurumlarına bağışladıklarını yazdıklarını gördü. Ölümlerinden kimsenin sorumlu olmadığını yazan çift, cesetlerinin kadavra olarak bağışlanmasını da istedi.

Haber alınamayan çiftin karadan ve denizden aranması için çalışma başlatıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin de katıldığı çalışmalar sonucu çiftin cesetleri, öğlen saatlerinde Sakarya Mahallesi'ndeki bir tatil sitesinin sahilinde bulundu. Cesetler, İzmir Adil Tıp Kurumuna gönderildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Ali Güzelgörür 7 yıl önce Şikayet Et
    İslamı tanıyamamanın, İslama ısınamamanın acı sonuçları Vaktiyle Maliye'deki bir zavallı da, daha 45' inde iken, ben bu eski paçavrayı ne yapayım, diye, intihar etmişti. İslamı kavrıyanlar, her mevsimin bi cilvesi, hikmeti olduğunu bilir.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun ama malesef dinleyen kim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü