Kadıköy'de silahlı çatışma! Yaralılar var

Kadıköy Kızıltoprak'ta iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada biri ağır üç kişi yaralandı. Yaralılardan birinin yoldan geçen bir kadın olduğu öğrenildi.

 Kadıköy'de silahlı çatışma! Yaralılar var
Kadıköy'de silahlı çatışma! Yaralılar var
GİRİŞ 10.02.2017 17:10 GÜNCELLEME 10.02.2017 17:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kadıköy Kızıltoprak Cami sokaktaki olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Sokata iki kişi bilinmeyen bir nedenle birbirlerine tabanca ile ateş etmeye başladı. Cami sokakta başlayan çatışma yolun karşısında bulunan sokaktada devam etti. Çatışan kişilerden biri başından diğeri ise bacağından yaralandı. Yoldan geçen bir kadın da bacağından yaralandı.

Bacağından silahlı kişi taksi ile olay yeirnden kaçarken ağır yaralanan diğer kişi ambulansla hastaneye kaldırlıdı. İhbar üzerin olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipleri çevre güvenliğini alarak çalışma başlattı. Olay yerinde bir silah ve çok sayıda boş kovan bulundu.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Sorun başka 7 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef insanoğlu sorunu görmekte zorlanıyor.Hayvan sevgisinin çocuklukta verilemediği bu ülkede insana mi sevgi saygi bekler oldunuz?Hala insanlik insanlik diye diye insanligin kurtuluşunu mu bekliyorsunuz? Sorun baska yerde.Insanlar o "kucumsedikleri" hayvanlara karşı sevgi gostermek yerine zulum edince ve bu suca hapis cezasi vermek yerine bu ulkede hala para cezasi uygulanabiliyorsa bir canin yasadigi iskenceye sirf hayvan oldugu icin, soyler misiniz bana can tasiyan bir cana merhamet etmeyi ogrenmemis bir nesil millet insana baskasinin hakkina niye cullanmasin.Seneler oldu hala yok ekonomik yok kültürel seyler gelistirmeyle ulkeyi gelistirecez sözde.Ülkede adalet mi kalmış.
    Cevapla
  • elazığ 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına tamam güzel yatırımlar güzel projeler yapılıyor ama herşey insan içim değil mi peki , insan güvenliği ve yaşam hakkı bu kadar ucuz olmamalı, bu ve benzeri suç durumlarında yok efendim iyi hal yok efendim bugüne kadar suç işlememiş olması yok efendim pişmanlık gibi cezai indirimler olmamalı, böyle eşkıyaların şehir ortasındaki hesaplaşmaları yüzünden suçsuz günahsız insanlar ölüyor, kim bilir ölen kadının nasış bir hayat hikayesi var, arkasında kimleri bıraktı , hangi hayalleri yarım kaldı, bakmak zorunda olduğu özürlü bi evladı mı vardı yoksa asker yolu mu gözlüyordu, yazık gerçekten çok yazık
    Cevapla
  • memo 7 yıl önce Şikayet Et
    Kadin olmemis kardes bacagindan yaralanmis. Ama soylediklerine tamamen katiliyorum. Eger o silahi tasiyosa ve sokak ortasinda cikarip millete sıkıyorsa bunun affedilecek bi tarafi yok vereceksin 10 20 yil akillancak. icerdede verirsiniz eline boncuklu tabanca cikarir cikarir sıkar.
    Cevapla
  • Azad 7 yıl önce Şikayet Et
    Her gün aynı haberler. Her gün şehirlerin göbeklerinde silahlı kişi haberleri. Yetkililer görmüyor mu?
    Cevapla
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yapiyor carsinin ortasinda bizim bu vatandaslar, bunun gibileri sürün suriyeyedeki cepheye kozlarini orda paylassinlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!