PKK'ya eş zamanlı baskın: O isim de gözaltında!

Terör örgütü PKK'ya yönelik yurt genelinde peş peşe operasyonlar başlatıldı.

GİRİŞ 14.02.2017 08:49 GÜNCELLEME 14.02.2017 10:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'ya yönelik Ankara, Van, Muş, Ağrı ve Adana'da düzenlenen operasyonlarda, aralarında Sırrı Sakık'ın yeğeni V.S'nin de bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri koordinasyonunda 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ankara'nın Çankaya, Mamak ve Sincan ilçeleri ile Muş, Van ve Ağrı'da 28 adrese düzenlenen operasyonlarda bir tabanca ve 2 kalaşnikof tüfek ele geçirildi.

ADANA'DA 34 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK/KCK'nın kent yapılanması bünyesindeki ilçe ve mahalle unsurlarına yönelik şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda 34 zanlı gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • hainlere 7 yıl önce Şikayet Et
    gözaçtırmayın.
    Cevapla
  • akıncı 7 yıl önce Şikayet Et
    cezaevleri bunlara kamp olmuş 3 öğün sıcak yemek sıcak su tv kitap havalandırma spor beleş herşey sen tutuklayıp getirsen ne fayda çıkınca daha da azılı olacak o yüzden Asker Polis Vatandaş kanı döken terörist ve darbeciler için GERİYE İŞLETİLEN İDAM getirilsin..
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gebertin soysuzları. Siz bunları saldıkça bu katiller asker ve polislerimizi şehit etmeye devam edecektir. Sağ yakalamayın ya da idam cezasını tekrar getirin.
    Cevapla
  • muşli 7 yıl önce Şikayet Et
    yakalanması sevindirici bir durum. ama salıverilmesi çok üzücü. caydırıcı olmak gerek
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    elinize sağlık bu kış çıkmadan,sıkı yönetim varken.pkk nın sorun çıkartığı iller beli,bunların tamamen temizlenmesi ,terör destekçilerinin içeriye atılması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi