3 ilde okullar tatil edildi

Şırnak, Van'ın Bahçesaray, Çatak, Başkale ve Gevaş ilçeleri ve Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerdeki okullarda eğitime bir gün ara verildi.

3 ilde okullar tatil edildi
3 ilde okullar tatil edildi
GİRİŞ 15.02.2017 10:58 GÜNCELLEME 15.02.2017 11:01

Kar yağışı nedeniyle Şırnak il merkezi ve bağlı köylerdeki okullarda eğitime bir gün ara verildi

Alınan bilgiye göre, dünden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Van

Van'ın 4 ilçesindeki okullar ile Edremit ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullarda kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Bahçesaray, Çatak, Başkale, Gevaş ve Edremit ilçelerinde yoğun kar ve olumsuz hava koşullarının etkili olduğu bildirildi.

Açıklamada, yolların kapalı olması ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle Edremit ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullar ile Bahçesaray, Çatak, Başkale ve Gevaş ilçelerindeki tüm okullarda eğitime bugün ara verildiği kaydedildi.

Hakkari

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.
Yüksekova ilçesinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışı nedeniyle tüm okulların bugün tatil edildiğini duyurdu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!