Pazar yerinde silahlı saldırı! 2 ölü

Uşak'ta bir minibüsten pompalı tüfekle açılan ateş sonucu pazarcı esnafı Mevlüt Buyurgan ve yeğeni İsmet Buyurgan, yaşamını yitirdi.

Pazar yerinde silahlı saldırı! 2 ölü
Pazar yerinde silahlı saldırı! 2 ölü
GİRİŞ 17.02.2017 15:44 GÜNCELLEME 17.02.2017 17:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Uşak'ta bir minibüsten pompalı tüfekle açılan ateş sonucu pazarcı esnafı Mevlüt Buyurgan ve yeğeni İsmet Buyurgan, yaşamını yitirdi. Saldırıyı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı. 

3 EL ATEŞ ETTİLER

Elmalıdere Mahallesi Şehit İsmail Çetin Caddesi'ndeki semt pazarında, bugün saat 11.00'de meydana gelen olayda, pazarcı Mevlüt Buyurgan ve yeğeni İsmet Buyurgan silahlı saldırıya uğradı. Semt pazarına gelen beyaz bir minibüsten 3 el pompalı tüfekle açılan ateş sonucu, pazarcı Mevlüt Buyurgan ve yeğeni İsmet Buyurgan yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan iki pazarcı, esnafın çağırdığı ambulansla Uşak Devlet ve Medical Park Uşak Hastanesi'ne kaldırıldı. Mevlüt Buyurgan ve İsmet Buyurgan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

ÇAKMAK TARTIŞMASI

Uşak’ta Pazar yerinde yaşanan silahlı saldırıda ölen 2 kişinin katil zanlısı polis tarafından yakalandı. Cinayet sebebinin ise çakmak tartışması olduğu belirlendi. 

Zanlının 22 yaşındaki T.K. olduğu öğrenilirken, ilk ifadeleri akıllara durgunluk verdi. Zanlının saldırıyı babasıyla öldürdüğü pazarcıların çakmak tartışması yüzünden işlediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    kısasta hayat var
    Cevapla
  • 571 7 yıl önce Şikayet Et
    allah akıl fikir versin nasıl bir ruh halidir bu ya
    Cevapla
  • sadik 7 yıl önce Şikayet Et
    islamiyeti gerçek anlamıyla saptırmadan insanlara öğretilse inanınki böyle şeyler olmaz bunlar cahilikten gelen şeyler birde küçüklükten gelen anne baba hataları yani kimseden dayak yeme dayak yiyip eve gelirsen bide ben seni döverim kimseye ezilme gigi şeyler yada anne baba hiç sevgi vermiyo çocuklara
    Cevapla
  • Sertan demir 7 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idam
    Cevapla
  • ali bulut 7 yıl önce Şikayet Et
    acilen idam gelmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı