Şanlıurfa'da bombalı araçla saldırı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Savcılar Sitesi bahçesinde bir patlama meydana geldi. Olayda 3 yaşında bir çocuğun hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Şanlıurfa'da bombalı araçla saldırı!
Şanlıurfa'da bombalı araçla saldırı!
GİRİŞ 17.02.2017 21:43 GÜNCELLEME 17.02.2017 22:56
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Savcılar Sitesine bomba yüklü araçla terör saldırısı düzenlendi. 

Alınan bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesinde 20.45 sularında büyük bir patlama meydana geldi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Patlamanın meydana geldiği alana takviye ekipler sevk edildi.

112 Acil ekipleri, patlamanın etkisiyle yaralananları ambulanslarla hastanelere sevk etti.

VALİ'DEN AÇIKLAMA: 1 ÖLÜ, 15 YARALI

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aldıkları ilk bilgilere göre akşam saatlerinde 18-20 yaşlarında bir kişinin Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesine bomba yüklü bir aracı park ettiğini belirtti.

"Patlayıcı yüklü bir araç daha sonra uzaktan kumandayla patlatılarak lojmanlara yönelik bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Lojmanlar büyük ölçüde hasar görmüştür." diyen Tuna, "Olayda zabıt katibinin 3 yaşında erkek çocuğu hayatını kaybetmiştir. 15 civarında ağır olmayan yaralı mevcut olup, tedavileri hastanede devam etmektedir." bilgisini paylaştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Viranşehir'deki terör saldırısıyla ilgili Vali Güngör Azim Tuna'dan bilgi aldı. Erdoğan, bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden 3 yaşındaki erkek çocuğa Allah'tan rahmet, 15 yaralıya acil şifa dileğinde bulundu.

SALDIRININ ARKASINDA PKK VAR

Yapılan saldırının kriminal şekli, hedef ve zaman-mekan ilişkisi, patlamanın arkasında PKK'nın olduğunu açık şekilde ortaya koyuyor.

YORUMLAR 61
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu vicdansızlar yaşamayı hak etmiyor.
    Cevapla
  • DEDE 7 yıl önce Şikayet Et
    YETER ARTIK ,İDAM istiyoruz teröristlerin ve yandaşlarının HEPSİ İDAM EDİLSİN ARTIK ,böyle daha nereye kadar devam edecek bu olaylar.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı ..16 Nisanda Yarı Başkanlık geldimi İdam gelecek.
    Cevapla
  • Millet ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah neslimizi ve milletimizi ahir zamanin serrinden fitnesinden belasindan korusun bizleri ve neslimizi fitnenin içerisine girmekten muhafaza eylesin. Ve inayetini bu milleti İbrahimden ayirmasin. Son nefese kadar Allah Allah Allah La ilahe illallah Hasbunallah ve nimel vekil.
    Cevapla
  • Yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir eylemin kim tarafından yapıldığını anlamak için kimin işine yaradığına bakacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi