Çay ikram edilen işyerinde hırsızlık yaptı

Zonguldak'ta müşteri gibi girip kendisine çay ikram edilen işyerinde raftaki saatleri çalarken güvenlik kamerasına yansıyan S.Ç., polis tarafından gözaltına alındı.

Çay ikram edilen işyerinde hırsızlık yaptı
Çay ikram edilen işyerinde hırsızlık yaptı
GİRİŞ 18.02.2017 19:39 GÜNCELLEME 18.02.2017 19:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde müşteri gibi girip kendisine çay ikram edilen işyerinde raftaki saatleri çalarken güvenlik kamerasına yansıyan S.Ç., polis tarafından gözaltına alındı.

Müftü Mahallesi Yemeniciler Sokak'ta hediyelik eşya satan Cafer Gül'e ait işyerine giren S.Ç., saatlere bakmak istediğini söyledi. İşyerinde çalışan kasiyer kadının çay ikramını geri çevirmeyen S.Ç., kadın kendisine çay doldurmak için arkasını döndüğü sırada raftaki saatleri alarak cebine koydu. S.Ç., daha sonra hiçbir şey olmamış gibi oturup ikram edilen çayı içip işyerinden ayrıldı.

İşyeri sahibinin raflardaki saatlerin azaldığını fark ederek güvenlik kamera kayıtlarını incelemesiyle ortaya çıkan olay üzerine S.Ç., polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan S.Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İşyeri sahibi Cafer Gül, güvenlik kamerasını incelediğinde hırsızlığı fark ettiğini söyleyerek, "Adam, görevli kendisine çay verirken raftaki saatleri çalıyor. Tekerleme laflar ile seni etkiliyor. Dalgınlığına gelince buradan yürütüyor. Benim bildiğim 400-500 liralık saat almış. 3-4 aydır saatlerimiz kayboluyordu. Adamı yakaladılar ama serbest bıraktılar sonra" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • ferhat s 7 yıl önce Şikayet Et
    3-5 saat caldi diye iceri atamazsin "sabikali deyilse". iceri atdigin zaman bu insani tamamen kaybedersin. hakim kaybetmek yerine kendsin topluma kazandirmak itemis oamazmi ? elbetde ceza veriecek ve bu ceza büyük ihtimal hapis CEZASI olmadigi icin tutsuz yargilanasina karar vermis. hakimin elbetde bir bildigi vardir.
    Cevapla
  • CHINGIZ ABDULLAEV 7 yıl önce Şikayet Et
    savcri takibsizlik karari cikarir ki durmasinlar devam etsinler.takibsizlik karari cikaran savcilara buyuk cezalar verilmeyince bu olaylar bitmez.
    Cevapla
  • Kayserili 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle. Aslında suçluları savcılara yakalatacaklar bak o zaman nasıl ceza kesiyorlar. Polis olsun Jandarma olsun canını ortaya koyup suçluları yakalıyor. Mahkemeler serbest bırakıyor. Böyle bir ülkede suç bitermi? Acilen sistemin değişmesi geherekli işte bunun için EVET!
    Cevapla
  • Aziz ALTINTAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    serbest kalmak ta ne oluyor böyle bir yasa uygulama olurmu bu yasalar ancak bu tip kişileri daha çok teşvik eder yasalara ve savcılara hakimlere bir ayar vermek gerekiyor galiba
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlamakta güçlük çekiyorum bu kararı verenler hırsızlığa sevkediyor insanları diye yargılanmalı
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu tiplerin çay içerken ki hallerini, hapishanede ki, sorguda ki hallerini yayınlayacan, millet anlasın üç kağıtçıların nasıl normal(!) insan olduklarını. Bunlar üçkağıtçı olmadan önce neler yapabilirize kafa yormak lazım. idam çığırtkanlığıyla olmuyor, onun da yeri var ama bu olayda değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı