Her kayanın altını didik didik ettiler!

Tunceli'de Mehmetçik sıfırın altında 20 derece soğuk ve yer yer 3 metreyi bulan karda operasyonu sürdürüyor.

Her kayanın altını didik didik ettiler!
Her kayanın altını didik didik ettiler!
GİRİŞ 19.02.2017 10:45 GÜNCELLEME 19.02.2017 10:48

Tunceli'de, PKK'nın ve yasa dışı sol örgütlerin yuvalandığı Dokuzkaya vadisi, Kızılmescit bölgesi, Bali ve Çed dereleri, Aliboğazı ve Ahpanos vadilerinde Mehmetçik sıfırın altında 20 derece soğuk ve yer yer 3 metreyi bulan karda operasyonu sürdürüyor. Bu operasyonlarda başta bölücü örgüt olmak üzere terör örgütlerine ağır darbe vuruldu.

BÜYÜK DARBE

Terörle mücadelede 'savunmadan taarruza' geçilmesiyle birlikte, Tunceli'de konuşlu bulunan 4'üncü Komando Tugayı , Hozat 51'inci Motorlu Tugayı ile Tunceli il Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler, çetin kış koşullarında kolay kolay girilemeyen terör yuvası bir çok vadi, dere ve dağlık bölgelere girerek operasyonlar gerçekleştirdi. Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı emir komutasında sürdürülen operasyonlarda, PKK başta olmak üzere bir çok yasa dışı örgüte büyük darbeler vuruldu. 

HER KAYANIN ALTI

PKK başta olmak üzere diğer terör örgütlerinin kış üslenmesi yaptığı Dokuzkaya vadisi, Kızılmescit bölgesi, Bali ve Çed dereleri, Aliboğazı ve Ahpanos vadilerine giren özel eğitimli birlikler, her kayanın her taşın altını didik didik etti. 

Sıfırın altında 20 derece soğuk havada ve yer yer 3 metre karla kaplı arazideki çetin kış koşullarına karşın Mehmetçik başarılı operasyonlara imza attı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir