Güroymak'ta "klimalı otobüs durağı" hizmete girdi

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bitlis'in Güroymak Belediyesi, vatandaşların soğuk havadan etkilenmemesi için 6 klimalı durağı hizmete sundu.

Güroymak'ta "klimalı otobüs durağı" hizmete girdi
Güroymak'ta "klimalı otobüs durağı" hizmete girdi
GİRİŞ 20.02.2017 15:42 GÜNCELLEME 20.02.2017 15:44

Güroymak'ta soğuk havalarda vatandaşların otobüs beklerken üşümemesi için "klimalı otobüs durağı"  hizmete gridi.  İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, yaptığı  açıklamada, vatandaşların soğuk havadan etkilenmemesi için klimalı kapalı  duraklar yaptıklarını belirtti.

İlçede çetin geçen kış aylarında otobüs duraklarında bekleyen  vatandaşların sıkıntı yaşadığını ifade eden Alibeyoğlu, şunları kaydetti: "Burası ciddi manada kar alan ve hava şartları çok ağır olan bir ilçe.  Vatandaşımızın daha rahat seyahat edebilmesi için ilçemizin ana güzergahlarına  aldığımız 6 klimalı durağı yerleştirdik. Hava sıcaklığının sıfırın altında 20  derecede olduğu ilçemizde, vatandaşımızın, özellikle öğrencilerimizin,  yaşlılarımızın ve  kadınlarımızın konforlu seyahatlerine katkı sağlayacağını  düşündüğümüz bu durakların hayırlı olmasını temenni ediyorum."

HERKES BUNU KONUŞUYOR

 Önümüzdeki süreçte belediye olarak daha güzel hizmetlerin altına imza  atacaklarını belirten Alibeyoğlu, durakta görevlilerinin olacağını, sürekli  durakları ve önündeki karları temizleyeceğini anlattı.Esnaf Sait Çelik, yapılan hizmetten memnuniyet duyduklarını dile  getirerek, "İlçemiz için gerekli olan bir hizmetti. Yapandan Allah razı olsun.  Milletimiz de hizmetten memnun. Bunun devamını istiyoruz. Son sistem ve donanımlı  bir hizmet. Batıda olmayanı burada görüyoruz" dedi. Çetin Yağız da özellikle hasta, yaşlı ve çocukların, soğuk ve  fırtınalı havalarda otobüs duraklarında büyük zorluklarla karşılaştığını  vurgulayarak, "Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların üşümemesi ve sıcak  ortamda beklemelerini sağlamak için bu, takdir edilecek bir hizmettir" diye  konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar