Liseli Ahmet'in annesine şok suçlama!

Liseli Ahmet'i öldüren ve cinayeti itiraf eden üvey baba M.M., "Olaydan sonra eşimi aradım. O işi hallettim dedim. O da bana 'Bunu daha sonra konuşalım' dedi" diye konuştu.

GİRİŞ 21.02.2017 08:12 GÜNCELLEME 21.02.2017 09:32
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, geçen hafta kaybolan ve dün Manisa'daki bir su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un katil zanlısı olarak gözaltına alınan üvey babası M.M. suçunu itiraf etti. M.M.'nin, oğlu Ahmet Coşkun'a düşkün olan 4,5 aylık hamile eşi Elif M.'yi çok sevdiği ve paylaşmak istemediğini, çocuğunu ortadan kaldırırsa daha mutlu bir hayatının olacağını düşündüğü için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

KONUŞMALARI SİLİP MESAJ ATMIŞ

Katil zanlısı M.M.'nin, olayın ardından önce kendi cep telefonu ve Ahmet Coşkun'un cep telefonundan yaptıkları konuşmalara ait kayıtları sildiği, ardından da hiçbir şey yaşanmamış gibi cinayetten sonra "Canım oğlum bu Cuma bana mesaj atmadın, seni çok özledim nasılsın" diye mesaj gönderdiği tespit edildi. Baba hasretiyle büyüyen Ahmet Coşkun'un yakınları, talihsiz gencin çok sevdiği ve annesiyle evlenmesini istediği M.M.'ye babası gibi davrandığını kaydetti.

ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan M.M., Elif M., cinayete yardım ettiği gerekçesiyle yakalanan M.M.'nin arkadaşı Y.K.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan üvey baba M.M. yoğun güvenlik önlemleri altnda adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilen M.M. polis otosuna bindirilirken Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan kalabalık katil zanlısına tepki gösterdi. Polis kalabalığı güçlükle kontrol etti. Ahmet Coşkun'un cesedine ise yarın otopsi yapılacak.

 

YORUMLAR 63
  • İdam İsteriz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar milletin idam talepleri bu hükümet tarafından en kısa zamanda değerlendirilip yasalaştırılmazsa gerçekten bu canilerin suçuna ortak olmak gibi bir durumu olur.Bu da nefreti artırır.Artık pıçak kemiğe dayanmıştır.Polisler çok büyük gayret sarfederek yakalıyor,kısa zamanda mahkeme salıveriyor.Artık adalete güven kalmamıştır.
    Cevapla
  • kimlik no da yazimi 7 yıl önce Şikayet Et
    ya her şeye kanun getiyorsunuz,,idama gelince avrupa insan hakları ,,
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Katil sayet can alma eylemi yapiyorsa bildigimiz bizim ise inandigimiz rabbimizin yanliz ecelimize son verdigidir Bu durumda yok ben can alirim demisse katil o zaman idam yoksa da bir daha ona verilen dunya ve hayat yaşam verilmemelidir kodeste kalmasi gerekir
    Cevapla
  • iso 7 yıl önce Şikayet Et
    vah yavrum Allah rahmet etsin inşallah. sana cennet, yapanlara cehennem nasip etsin Rabbim.
    Cevapla
  • Ayşe 7 yıl önce Şikayet Et
    Televizyondaki seviyesiz program ve diziler sayesinde bu halelerdeyiz. Allah kahreylesin bunları. İdam İDAM İDAM. Kıssasa kıssas olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?