Engelli öğrencisini sırtında taşıyor!

Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde beden eğitimi öğretmeni Yahya Celep, yürümekte güçlük çeken öğrencisini aktivitelere katmak için sırtında taşıdı.

Engelli öğrencisini sırtında taşıyor!
Engelli öğrencisini sırtında taşıyor!
GİRİŞ 21.02.2017 10:28 GÜNCELLEME 21.02.2017 10:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Karasu Limandere Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni olan Yahya Celep'in öğrencisini sırtında taşıdığı fotoğraf sosyal medyada yayınlandı. Yürümekte zorluk çeken öğrencisini sırtında taşıyan Yahya Celep büyük övgü aldı. 5'inci sınıftaki kız öğrencisinin yürümekte güçlük çektiğini, ameliyat olacağını belirten Yahya Celep, okulun bahçesinde yaptıkları spor aktivitesine öğrencisini de katmak için sırtında taşıdığını söyledi.

YÜZÜNÜN GÜLMESİ EN GÜZEL HEDİYE

Vatan'ın haberine göre; Sakarya'nın bir köyünde öğretmenlik yaptığını ve iki engelli öğrencisi olduğunu söyleyen 20 yıllık öğretmen Yahya Celep, o fotoğrafın anısını da şöyle anlattı:

“O gün öğrencilerle oyun oynuyorduk bu kız öğrencimizin de yürümekte sıkıntısı var. Yardımsız küçük küçük yürüyebiliyor ama koşamıyor. Ben de oyunlara katılsın diye sırtıma aldım. İlk defa değil her zaman bunu yapıyoruz. Öğrencim bana bir mektup yazmış hepsini paylaşamayacağım ama beni çok duygulandıran bir söz var. 'Hayatımın en mutlu anını sizinle yaşıyorum' demiş. Onun yüzünün gülmesi benim için en güzel hediye."

YORUMLAR 10
  • VEDAT 7 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenimi tebrik ediyorum, diğer öğretmenlere örnek olsun
    Cevapla
  • önder 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam bizi duygulandirdiniz, Allah razi olsun sizden . o yavrumuzun yüzünü güldürdügünüz için.
    Cevapla
  • haydo 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun hocam.
    Cevapla
  • Vatandaş25 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahya Hocam siz Adamsınız. Gece gündüz Maaş ve Ek ders ücreti hesabından başka bir şey yapmayanlar ise Ruhu kararmış Öğretmen bozuntularıdır..
    Cevapla
  • Mustafa PEKDEMİR 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin gibi insanları başımızdan eksik etmesin. Ne mutlu size ki böyle bir kalbiniz var. Yazıyı okurken inan gözlerim doldu. Yüce mevlam dan dilerim ki, iyi olan ne muradınız varsa olsun. Allah cc. hakkınızda hayırlar versin. Sağlık ve sıhhat dilerim. İyi ki varsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı