Kontör dolandırıcılarına baskın!

Şanlıurfa’da kontör dolandırıcılığı yaptığı belirlenen 14 kişi gözaltına alındı.

Kontör dolandırıcılarına baskın!
Kontör dolandırıcılarına baskın!
GİRİŞ 21.02.2017 15:26 GÜNCELLEME 21.02.2017 16:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Adana İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışma yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Harran, Suruç, Akçakale ve merkez Karaköprü ilçelerinde kontör dolandırıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 14 şahıs gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlıların işlemlerinin ardından Adana’ya gönderileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 3
  • paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    Gasp, hırsızlık, dolandırıcılık vb suçlarda mevcut ceza yöntemleri caydırıcılıktan uzak. Suçu işleyen nasıl olsa bana birşey olmaz sabah girer akşama çıkarım rahatlığıyla fink atıyor. Cezalar caydırıcı olmalı suç işlemeye meyilli olanlar iki kere düşünmeli azılı olanlar içeri girince çıkamayacağını bilmeli. Devlet en kısa zamanda ülkenin en uzun tünelini yapmaya karar vermeli tünelin girişine çelik bir kapı koyulmalı suç işleyenlerin eline kazma ve kürek verilip bu tünelin içine çalışmak üzere bırakmalı. Tünel bitmedende kimse içinden çikmamalı.
    Cevapla
  • lolo 7 yıl önce Şikayet Et
    bu çakallardan suçüstü yakalanıpta tutuksuz yargılananların haberlerini çok duyduk birçok aileyi ve kişiyi mahvettiler ciddi ceza alanda yok devlet bu rezalete artık dur demeli komik cezalarla bunlar azdıkça azıyor
    Cevapla
  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz bu hain beleşçi dolandırıcılar için neden kesin çözüm bulamıyor anlamış değilim. Yakalayacaksın ağır hapis cezası sonra bırakacaksın devam ederse as gitsin. Alnının teri olmayan dolandırıcılar çok dolanıyor. Birçok TV kanalı diye yayın yapanlar buna dahil. İlaç satanı mı ararsın, arsa satanı mı ararsın, telefon satanı mı ararsın, bu şekilde milleti kandıranı mı ararsın ..vs. kesin çözüm bulunmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...