Kayyum sonrası Cizre göz kamaştırdı!

Cizre Belediyesi kentin en işlek caddelerinden Sanayi Caddesi'nde gerçekleştirdiği "Sokak Sağlıklaştırılması Projesi" ile Sanayi Caddesi'ni, "sevgi" caddesine dönüştürdü.

Kayyum sonrası Cizre göz kamaştırdı!
Kayyum sonrası Cizre göz kamaştırdı!
GİRİŞ 21.02.2017 15:49 GÜNCELLEME 21.02.2017 15:49
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

KHK kapsamında Cizre Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Adanur tarafından getirilen yeni düzenleme ile araç trafiğine kapanan caddede, yeni inşa çalışmaları başlatıldı.

GECE GÖRÜNÜTÜSÜ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Bitme aşamasına gelen çalışmalarda, yolun ortasında yaya bölümü yapıldı. Yolun her iki tarafına çiçeklikler ile banklar konulacak ve Cizreliler'in güneşten korunması için tek tip düzenli açılıp kapanabilen güneşlik yapılacak. Işıklandırma çalışmalarının tamamlandığı caddenin gece görüntüsü göz kamaştırıyor.

"SİHİRLİ BİR EL DEĞMİŞ GİBİ"

Caddede böyle bir değişimin olacağını tahmin edemediğini söyleyen vatandaşlardan Mehmet Ciro, "Belediyenin yaptığı bu çalışma ile sanki caddeye sihirli bir el değmiş gibi. Hem gündüz hem de gece muhteşem bir görüntü sergiliyor. Caddede yürürken insan kendini huzurlu ve mutlu hissediyor. Bu anlamda bu caddenin yapılmasında emekleri olan Adanur ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum." dedi.

İNSANA HUZUR VERİYOR

Belediyeye görevlendirme yapıldıktan sonra ilçenin inşaat alanına döndüğünü ve yapılan çalışmalardan da herkesin memnun kaldığını ifade eden esnaf Mahmut Çelik, belediyenin birçok noktada faaliyet başlattığını bildirdi.

Sanayi Caddesi'nin güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Çelik, "İnsan sürekli orada oturup dolaşmak istiyor çünkü görüntüsü ile insana huzur veriyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 29
  • Aşkın 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru konuşun ya beş parmağın beşi aynı değil herkesi bir tutuyorsunuz içlerinde vatan sever insanlar var...Bende kürdüm ama şu önyargilarinzdan kurtulun..yatırıma gelince her yere yatırım yapılıyor demek ki siz körsünüz ki GÖRMÜYORSUNUZ bizler her şeyin farkındayız ✋
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Kör'ün dibinde ne kadar ışık yaksan da o görmez !
    Cevapla
  • BurakTepe 7 yıl önce Şikayet Et
    karadenize yatirim yok tabi. en yuksek oy oradan alinir yatirim doguya yapilir. hep boyle.
    Cevapla
  • göz 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sihirli eli bir muş ve bingöle verseniz ?
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Boşa masraf. Bunlara Paris'ten Eyfel kulesini söküp getirsen PKK'ya oy verirler. İlk seçimde görürsünüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!