Telefonunda ByLock bulunan kaymakam tutuklandı

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında Malatya’da gözaltına alınan Darende Kaymakamı Ali Türk, tutuklandı.

Telefonunda ByLock bulunan kaymakam tutuklandı
Telefonunda ByLock bulunan kaymakam tutuklandı
GİRİŞ 21.02.2017 17:00 GÜNCELLEME 21.02.2017 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik soruşturma kapsamında, Malatya’da gözaltına alınan örgütün şifreli haberleşme programı olan ByLock kullandığı tespit edilen Darende Kaymakamı Ali Türk sevk edildiği Gaziantep Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır” denildi.

YORUMLAR 2
  • EVET!!!! 7 yıl önce Şikayet Et
    bu zikkim bizim telefonlarimizda niye yok acaba ,ateş olmayan yerden duman cikmaz soz konusu Vatansa suclu babam da olsa evladimda olsa asla affetmem ceksin cezasini...
    Cevapla
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kişi ile ilgili kanaatim hiç bir suçu olduğunu zannetmiyorum. bayloku bilmem. baylokta suç oluşturacak bir şey yapmamışsa suçsuzdur. adam imamhatip mezunu muhterem bir kişi. lütfen allah yolunda suçsuz kişilere çamur atmayın.bayloku birileri çamur atmak istediği tüm kişilere yükletmiş. verin google yüklü bilgisayarınızı bana. siz telefonunuzo çelik kasalara koyun ban telefonunuzu ağzına kadar yükleyeyim hatta telefonunuz yükten yansın. he benimki yandı. yarın yanan telefondan suç unsuru ile gelebilir. tamirci ana kartı çalmış değiştirmiş. nolacak şimdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!