Halisdemir'i şehit eden Şahin'den küstah savunma

Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili davada, cuntacı general Semih Terzi'nin yanında ÖKK'ya giderek, Halisdemir'i vuranlardan Binbaşı Şahin savunma yaptı.

Halisdemir'i şehit eden Şahin'den küstah savunma
Halisdemir'i şehit eden Şahin'den küstah savunma
GİRİŞ 22.02.2017 03:31 GÜNCELLEME 22.02.2017 10:07
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili davada, cuntacı general Semih Terzi'nin yanında Özel Kuvvetler Komutanlığına (ÖKK) giderek, Halisdemir'i vuranlardan Binbaşı Fatih Şahin savunma yaptı. Şahin Halisdemir'i vurmasına 'meşru müdafaa' dedi.

ÖMER HALİSDEMİR'İ VURMASINA 'MEŞRU MÜDAFAA' DEDİ

Duruşma savcısının "Ömer Halisdemir'e 11 el ateş ettiniz mi" sorusuna Şahin, "Ömer Halisdemir'e ateş ettiğimi bilmiyorum. Onun bize ateş ettiğini de görmedim. Sağ taraftan bize ateş açılıyordu. Ben ve personelim o yöne ateş açtık. Bu meşru müdafaaydı" dedi.

Şahin'in avukatı da söz alarak, dosyada Ömer Halisdemir'in ölümüne neden olan kurşun konusunda bir adli tıp raporu bulunmadığını belirterek, bu konuda detaylı bir rapor hazırlanmasını isteyeceklerini belirtti.

Terzi'nin uçakta kendisine söylediği 'TSK yönetime el koydu' bilgisini neden personeli ile paylaşmadığı sorulan Şahin, "Personelimin zarar göreceğini düşündüm" diye yanıtladı. 

YORUMLAR 53
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    peşinden gittiğiniz vatikanın pensilvanya papazı ve alayınız hainlerin önde gidenisiniz.Hainler ve kafirler için yaşasın CEHENNEM.
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    bana kimse hain demedi diyorsun SEN HAİN sin allah sana ve senin gibi vatan millet düşmanlarını CEHENNEM inde odun etsin inşallah
    Cevapla
  • Talha 7 yıl önce Şikayet Et
    nedir bu pişkinlik adamlar ısrarla yaptıklarını savunuyorlar bunların soluduğu hava haram.
    Cevapla
  • m ç 7 yıl önce Şikayet Et
    BU HAİNLERİN MAHKEMEYE GELİRKEN Kİ FİYAKALI GİYİMLERİNİ ASLA KABUL ETMİYORUM VE MÜSADE EDİLMEMELİ !ABD de olduğu gibi tek renk oranj tulum giydirilmeli ...
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    bu alçaklara takım elbise giydiren cezaevleri yönetimi sorgulanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar