İstihbarat geldi! 27 PKK'lı öldürüldü!

TSK'nın Kandil'e düzenlediği hava harekatında terör örgütü PKK'ya ait 3 barınma yeri imha edildi. Anlık istihbarat üzerine düzenlenen hava harekatında 27 terörist öldürüldü.

İstihbarat geldi! 27 PKK'lı öldürüldü!
İstihbarat geldi! 27 PKK'lı öldürüldü!
GİRİŞ 24.02.2017 08:14 GÜNCELLEME 24.02.2017 09:07
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'taki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 3 barınma yeri ateş altına alınarak imha edildiğini ve 27 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

Dün 14.30-15:15 saatleri arasında Kuzey Irak'taki Kandil bölgesine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Tespit edilen 3 hedef ateş altına alınarak imha edildi. Daha sonra yapılan hasar zayiat tespit çalışmaları sonucunda, harekat sonrası 27 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 36
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö, pkk, daeş, dhkp-c bunlar maşa. Bataklık kurutulmadan bunların sonu gelmez. Birini öldürürseniz yerine başkasını getirirler. Silahı bunlara kim veriyor bunlar herhalde fabrikaları yok
    Cevapla
  • Mithat 7 yıl önce Şikayet Et
    Belki çok daha fazlası
    Cevapla
  • Uzman 7 yıl önce Şikayet Et
    İster inanın ister inanmayın. Ama sayı tamı tamına gerçek. Hatta Bayraktarla tespit edilemeyen parçalanan cesetler varsa sayı az bile. Siz sanıyormusunuz Uçaklar oraya rastgele gidip bombayı bırakıp geliyor, hayır önce Bayraktarla ve İKU ile tespit ediliyor ve koordinatlar jetlere bildiriliyor. Jetler bombalarkende atışların doğru olup olmadığına dair koordinasyon devam ediyor ve atışlar yönlendiriliyor. Atış sonrasıda keşfe devam edilip ölen teröristler ve imha edilen malzemeler görüntüleniyor. Yalnız bizim halkımıza bunu inandırmak hayli zor. Çünkü alışmışlar eksi Türkiye'ye.
    Cevapla
  • Reis58 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler temizlenince örgütde temizlenmeye başladı.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Elhadülillahi Rabbil allemiin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar