Başkent'te tarihi gün! Dikkat çeken detay...

AK Parti 16 Nisan'da yapılacak referandum için çalışmalarını bugün başlattı.

GİRİŞ 25.02.2017 09:15 GÜNCELLEME 25.02.2017 13:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

AK Parti, 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasına 50 gün kala kampanyasını tanıttı.

ERDOĞAN'IN DOĞUM GÜNÜ

Referandum kampanyasının başlangıç günü ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününe denk geldi.

EROL OLÇOK İLE OĞLUNUN PORTRESİ

Salonda ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi esnasından şehit olan AK Parti'nin seçim kampanyalarının yapımcısı Erol Olçak ile oğlunun portresi yer aldı.

Wİ- Fİ ŞİFRESİNDE MESAJ

Ayrıca salondaki kablosuz internet ağının adının "evet", parolasının ise "kararımız evet" olduğu öğrenildi.

ARENA'DAN ÖNCE DIŞARIDA KONUŞTU

Salona girmeden önce dışarıdaki kalabalığa seslenen Başbakan Yıldırım, buradaki konuşmasında şu mesajları verdi: "Bugün 25 Şubat, bugün Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı aralayacak, muasır medeniyetler seviyesine kapı aralayacak halk oylaması için kampanyamızı resmen başlatıyoruz. Bugünden itibaren siz değerli yol arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler... 80 milyon akın akın burada. Meydanlardan yükselen bir ses var: Evet. Eminim ki kutlu yürüyüşümüzün ilk adımını atan kurucu liderimiz de bu muhteşem manzarayı izliyor. Buradan Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarımı gönderiyorum." 

6 BİN 500 POLİS GÖREVLİ

Ankara Arena Spor Salonu içinde ve dışında, görevli 6 bin 500 polisle geniş güvenlik önlemleri alındı.

YABANCI MİSYON

123 yabancı misyon şefine davet gönderildi. Yalnızca Türkiye’de görev yapan yabancı misyon şefleri salonda olacak. Yurtdışından misafir olmayacak. Diğer siyasi partilerin yöneticilerine ise davetiye gitmedi.

ÖZEL DAVETLİLER

Kuruluşundan bu yana AK Parti’de görev almış, ihraç veya istifa yoluyla ayrılmamış bütün yöneticiler tanıtım toplantısına özel olarak davet edildi.

500 GAZETECİ

Toplantıya 30’u uluslararası toplam 400 sivil toplum kuruluşu davet edildi. 60’ı yabancı toplam 500 basın mensubu da toplantı için akredite oldu. Basın mensupları için özel bölümler oluşturuldu.

EVET MÜHÜRLERİ: 

Salona Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile AK Parti bayrağı asıldı. Kürsünün yan taraflarında “Evet” mühürleri kullanıldı.

YORUMLAR 27
  • Evet 7 yıl önce Şikayet Et
    UYAN TÜRKİYE SAĞLAM BİLGİDİR İngiltere brexit yani ab den çıkış amacı 15 temmuzdan önce darbeyi kesin gözüyle görüyordu ama Allah korudu 2023 biten montrö anlaşması gereği Türkiyeyi yeniden bir 100 yıl daha eskisinden daha ağır montrö anlaşmasını Türkiyenin pragalarına geçirmek istiyordu başaramadılar onun için EVET uyanın pkk ypg işid fetö hayır diyor aynı safta olmayın .
    Cevapla
  • Hamza 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak artık muktedir olmak istiyoruz.Vesayetin her türlüsüne hayır diyoruz. İnşaallah devletimiz daha da güçlenecek.Mazlumların ahları yerde kalmayacak. Bu yol kutlu bir yoldur bu dava yüce bir davadır mesele RTE değildir. Selam olsun dava erlerine. Allah bu millete ümmete yardım eylesin.Hayır diyen kardeşlerimiz lütfen şu cennet vatanımızı bölüp parçalamak isteyen birlik beraberliğimizi bozmak isteyen haçlı zihniyeti siyonist zihniyeti dinlemesinler.
    Cevapla
  • İşte bu! 7 yıl önce Şikayet Et
    Birleşti cihanda cihad için mü’minler. Alında terler ıslandı yerler. Allahu ekber. ZAFER SİZE, TOY MİLLETE.
    Cevapla
  • Nurettin 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Ülkem bayram yeri gibi referanduma gidecek ve Arslanlar gibi EVET diyecek. En az % 65 bekliyorum.Hainlere alçaklara fırsat vermeyelim.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş fikirlerini sonuna kadar destekliyorum
    Cevapla
  • Evt.li 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbe ve koalisyonlar istemiyom evet diyom
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!