İstihbarat geldi! Asker bomba yağdırdı

Şemdinli Derecik'te bulunan 34'üncü Hudut Alay Komutanlığı'nda konuşlu obüs topları, belirlenen PKK hedeflerini yoğun top atışına tuttu.

İstihbarat geldi! Asker bomba yağdırdı
İstihbarat geldi! Asker bomba yağdırdı
GİRİŞ 25.02.2017 17:26 GÜNCELLEME 25.02.2017 17:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'nde bulunan 34'üncü Hudut Alay Komutanlığı'nda konuşlu obüs topları, belirlenen PKK hedeflerini yoğun top atışına tuttu.

TOP ATIŞINA TUTTULAR

Hakkari'nin Kuzey Irak'a sıfır noktada bulunan Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'nde konuşlu 34'üncü Hudut Alay Komutanlığı'nda bugün öğlen saatlerinde hareketlilik yaşandı. Alayda bulunan obüs topları, Türkiye Irak sınırında bulunan dağlarda belirlenen PKK hedeflerini yoğun top atışına tuttu. Hareketlilik yaklaşık yarım saat sürdü. 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • zeçii 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlamak mı istemiyorsunuz pkk artık her yerde istde ankarada izmirde siz dağda arıyorsunuz. Tehcir için yunanın, hdpkklılar ile birlikte saldırıp kan kusturmasımı lazim
    Cevapla
  • ihalazım 7 yıl önce Şikayet Et
    obüse ne gerek var ihalarımız ne güne duruyor çoğaltın ihalara kuş sürüsü gibi gördüğünüz yerde vurun öbür türlü obüs istihbarata göre vuruyor bu saatten sonra her şey netleşti istihbarat değil gördüğünüz yerde vurun devriye uçuşu yapın ihalarla
    Cevapla
  • Sertap 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahımmmm turk askerilerimizi korusunnnnnnn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
İzmir'de deprem!