2.5 milyonluk soygundan dönüldü

Bir işadamı, bankadan çektiği 2.5 milyon liranın peşine düşen silahlı soyguncudan son anda kurtuldu.

2.5 milyonluk soygundan dönüldü
2.5 milyonluk soygundan dönüldü
GİRİŞ 26.02.2017 08:04 GÜNCELLEME 26.02.2017 08:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

BAĞCILAR’da işadamı A.D. (34) önceki gün, ev satın almak üzere kullanacağı 2.5 milyon lirayı çekmek için Güneşli Mahallesi’ndeki banka şubesine gitti. Bankadan para çekenleri takip ederek kapkaç olayları gerçekleştiren çetelerin yakalanması için, yüklü tahsilatlardan önce İstanbul Emniyeti ile irtibata geçen banka, durumu bildirdi. 

Bunun üzerine bölgedeki güven timleri uyarıldı. 2.5 milyon lira nakit paranın çekileceği saatten önce banka çevresini kontrol eden ekipler, şüpheli bir araçtaki kişinin girip çıkan insanları izlediğini fark etti. 

ARACIN LASTİKLERİ PATLATILDI
Bu arada parasını çeken işadamı bankadan ayrıldı. Şüpheli aracın işadamını izlediğini gören güven timleri de takibe başladı. Şüpheli araç, işadamının önüne geçerek yolunu kesmek istediği sırada Güven Timleri de harekete geçti. Şüpheli kişi “dur” ihtarına rağmen kaçmaya başladı. 

Kovalamacada ateş açan ekipler, lastiklerini patlatarak aracın durması sağladı. Aracın sürücüsü M.E. (30) gözaltına alındı. 

SİLAH, BIÇAK, UYUŞTURUCU
Kiralık olduğu belirlenen araçta ‘Uzi’ görünümlü bilye atar silah, bir miktar uyuşturuculu sigara ve ekmek bıçağı bulundu. Araca olaydan önce sahte plaka taktığı belirlenen M.E.’nin çok sayıda suçtan dolayı poliste kaydı bulunduğu ortaya çıktı. 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 12
  • Aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Asılması için bu sürü sebeb var
    Cevapla
  • Orhan Resmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sorgudan sonra mahkemeye sonra tekrar sokaklara salınacak.
    Cevapla
  • liceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarının malinda gözü olanın ALLAH belalarini versin.
    Cevapla
  • Temel Men 7 yıl önce Şikayet Et
    Boyle adamin ancak kamuya zarari olur bence ulkeden atilmali yada bir adada ana karadan uzakda bir toprakda toplamak gerekir
    Cevapla
  • Alican 7 yıl önce Şikayet Et
    yakalansa ne olacakki?Bir kaç ay yatar çıkar..Adalet dediğin suçu işleyeni koruyor..ceza sistemi amerikadaki gibi olacak..Halk jürisi bunun gibiler hakkında ceza verecek hakimde cezayı uygulayacak.. Resmen idamlık bir suç..Sen yıllarca çalış ev alayım diye biriktir sonra bir alıp kaçsın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan