Spor salonunda korkunç olay!

İstanbul’da, gittiği spor salonunun soyunma odasında, devrilen dolabın altında kalarak yaşamını yitiren 3 yaşındaki Ali Rahman Yanar, memleketinde toprağa verildi.

Spor salonunda korkunç olay!
Spor salonunda korkunç olay!
GİRİŞ 26.02.2017 16:49 GÜNCELLEME 26.02.2017 16:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay Cuma günü İstanbul Tuzla’da bir spor salonunda meydana geldi. Annesi A. Yanar ile birlikte gittiği spor salonunda bir ara gözden kaybolan Ali Yanar, iddiaya göre üzerine devrilen kıyafet dolabının altında kaldı. Görevliler tarafından bulunan ve başından darbe alan talihsiz çocuk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından küçük çocuğun cenazesi memleketi Çayeli İlçesi Ortaköy Köyü Soğuksu Mahallesi’ne getirildi. Talihsiz çocuğun cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

DOLAPLAR SABİTLENMEMİŞ

Ali Rahman Yanar’ın amcası Ömer Yanar, olayın küçük çocuğun annesi ile birlikte gittiği spor salonunda meydana geldiğini belirterek şöyle dedi:

"Annesi sporunu yapmış. Çocuk o sırada soyunma odasına girmiş, dolap üzerine düşmüş. Hastaneye kaldırıldı ama hayatını kaybetti. Dolaplar sabitlenmemiş. Ben olay yeri incelemesi sonrasında içeri girdim. Dokunduğum dolaplar sallanıyordu. Bir çocuğun tutup rahatlıkla devirmesi normal. Dolapların sabitlenmemesini ’ihmal’ diye düşünüyoruz. Görünmez bir kaza oldu. Çok üzgünüz." dedi.

YORUMLAR 7
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu sabah o spor salonuna gidelim dolaplar sabitlenmistir. Bunu bize öğreten bir can oldu. Ama tüm bu gibi yerlere öğretmedi, sadece o spor salonunun görevlilerine.
    Cevapla
  • efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıktır günahtır cinayettir.hesap sorulmalı.an ağır cezayla.bir daha olmaması için.
    Cevapla
  • Ahmet T 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç de görünmez kaza değil. Böyle diyerek sorumluluktan kaçmasınlar. Tv.ler yıllardır, depremde falan devrilebilir, bu tür eşyaları duvara sabitleyin diye bağırmıyor mu? Ki üstelik burası kamuya açık ortak kullanım alanı. Bu spor salonuna ruhsatı veren kişi veya kurum kimse, birinci dereceden o sorumludur. Ailenin yerinde olsam, spor salonunu ve oraya işletme ruhsatı vereni mahkemeye verirdim.
    Cevapla
  • Bozoklu 7 yıl önce Şikayet Et
    Üzülmemek elde değil. Rabbim sabır versin.
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan rahmet kederli aileye sabirlar diliyorum. Buna benzer vakalar dünyanin ne yazikki her yerinde görmek mümkün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...