Suikastçı askerlerden Kılıçdaroğlu talebi!

Muğla’daki Cumhurbaşkanı’na suikast davasında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Suikastçı askerlerden Kılıçdaroğlu talebi!
Suikastçı askerlerden Kılıçdaroğlu talebi!
GİRİŞ 28.02.2017 18:25 GÜNCELLEME 28.02.2017 18:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

15 Temmuz kalkışması sırasında Marmaris'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan darbeci askerlerle ilgili Muğla Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılamada şok bir gelişme yaşandı.

Sanıklardan İlyas Yaşar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mahkemede kendileri yanında müdahil olarak bulunmasını istedi. Kılıçdaroğlu'nun darbe konusunda bilgisi olduğunu belirten şüpheli Yaşar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun darbeye ilişkin elinde belgeler olduğunu belirttiğini ifade etti.

'KILIÇDAROĞLU ÇAĞRILSIN'

Yaşar, "Mahkemeden talepte bulunuyorum. Kılıçdaroğlu gelip mahkemede yanımızda müdahil olsun. Gerçekleri anlatsın. Haklılığımız anlaşılacak" diye konuştu.

Yaşar, Cumhurbaşkanı'nın uçağının yabancı bir ülkeden Kayseri üzerinden Dalaman'a geldiği şeklinde elinde bir bilgi olduğunu, bunu Kılıçdaroğlu'nun da teyit ettiğini ileri sürdü. İlyas Yaşar, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı'na Marmaris'te suikast gerçekleştirmek üzere gelen MAK Timi'nde görev yapıyordu.

KAYNAK: NAZİF KARAMAN / SABAH
YORUMLAR 5
  • serhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Eeee...o katılsa ne olur katılmasa ne olur....Sizin suçunuz hafifleyecek mi?Yaptığınızın sonuçlarına katlanacaksınız...Kılıçdaroğlu ayrıca değerlendirilebilir.
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçdaroğlu'nun safi belli. O sadece rolünü biliyor. Nasıl geldiği belli. becerisi sınırlı. Kemala böyle şeyler söyleme. Sen yuce Türk halkına niye ateş ettin?
    Cevapla
  • Bekir 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda bakirkoyde arkadasinin evinde millet disarda kahramanca ulkesini savunurken darbeyi canli canli seyrediyordu darbe basarili olsaydi evden farkli sekilde cikacakti.Bal gibi darbebiyi biliyordu.Hic bir zaman milletin gonlune giremedi bunu boyle bilsin
    Cevapla
  • DIYARBAKIRLI 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlunun darbeden haberi vardı.nokta...boşuna darbecilere sahip çıkmıyor...
    Cevapla
  • fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    kemal 15 tem gecesi sotaya yattı darbenin başarılı olmasını bekledi . obama başarızızlığını açıkladıktan sonra amerikalı kemal ortaya çıktı .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar