ABD ordusundan skandal paylaşımlar!

PKK'nın Suriye kolu PYD'ye zırhlı araç gönderen ABD bu kez de yaptığı sosyal medya paylaşımları ile büyük tepki çekti.

ABD ordusundan skandal paylaşımlar!
ABD ordusundan skandal paylaşımlar!
GİRİŞ 01.03.2017 07:14 GÜNCELLEME 01.03.2017 07:22
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin tepkisine rağmen göz göre göre PYD'ye üç parti zırhlı araç veren ABD'den bu kez de skandal tweetler geldi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'nın (CENTCOM) resmi Twitter hesabından bugün atılan üç tweet büyük tepki çekti.

TERÖR PROPAGANDASI YAPTI

Tweetlerde görülen kişilerin terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG saflarında yer aldığı, ABD ordusunun bu tweetlerle terör propagandası yaptığı iddia edildi.

BAZILARI DA 'YÜZLERİ NEDEN AÇIK' DİYE SORDU

Bazı kullanıcılar fotoğraflarda görülenlerin çocuk yaşta olduğunu belirtirken başkaları da "Yüzleri açık fotoğraflarını yayınlayarak onların can güvenliğini riske atıyorsunuz" diye ABD'ye tepki gösterdi.

ABD ordusu birliklerini komuta eden CENTCOM'un bu akşam üstü attığı ilk tweet'te, "Kamuoyunun talebi üzerine Suriyeli DEAŞ karşıtı kadın savaşçıların daha fazla fotoğrafını yayınlıyoruz" cümlesini kurdu.

Üçüncü tweet'te ise bir başka fotoğrafa eşlik eden "Savaşa hazır" ifadesi yer aldı.

İKİNCİ VUKUATLARI...

CENTCOM'un resmi Twitter hesabı geçen ay da YPG'nin ana unsur olduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) "PKK ile ilgimiz yok" açıklamasını retweet ederek Türkiye'nin tepkisini çekmişti.

"CENTROM AKLINI MI YİTİRDİ?"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “CENTCOM aklını mı yitirdi” diye sormuş, Savunma Bakanı Fikri Işık ise “YPG ile işbirliği yılanla çuvala girmektir” demişti.

YORUMLAR 35
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar icin teroristin yasi cinsi cokmu onemli sanki nasil olsa musluman kani dokulecek terorist basi abd ve israeldir bu teroristler destekleyenlerin basini yesin.
    Cevapla
  • Memo 7 yıl önce Şikayet Et
    Şunlara bak Amerikan çiplerine verin durun bakalım
    Cevapla
  • Alper 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya terör pompalayan,milyonlarca sivile işkence edip öldüren emperyalistler bugün güçlü ama bir gün bitecek ve yaptıklarının hesabını mazlumların torunları elbet soracak.Dileğim Allah en kısa zamanda, emperyalist terör devletlerini yerle yeksan etsin.Ortadoğu halkları da mitolojiyi bırakıp,Kurana uysun.Bütün ortadoğunun ırzına geçildi ama ne kurtarıcı Mehdi geldi ne de abdallar,artık hikayeleri bırakın da Allahı dinleyin.
    Cevapla
  • Idris 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu fotograftakiler hedef hayalet birlikler bitirin bunlarin isini
    Cevapla
  • İsmail 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların anneleri ingiliz babaları Amerikan dir akşam yemeği nde kurşun var fasulye yok devam aslanlar bittirin o hainlerin işin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar