Evli kadını taciz etti! Hayatını kararttılar

Evli bir kadını sosyal medyadan taciz ettiği ile sürülen şahıs, kadının yakınları tarafından kaçırılıp işkenceye uğradı.

Evli kadını taciz etti! Hayatını kararttılar
Evli kadını taciz etti! Hayatını kararttılar
GİRİŞ 02.03.2017 13:29 GÜNCELLEME 02.03.2017 14:43
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İstanbul'da oturan evli bir kadını sosyal medyadan taciz ettiği ile sürülen şahıs, kadının yakınları tarafından kaçırılıp işkenceye uğradı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 7 kişilik aileyi yakalayarak Düzce’ye getirdi.

EŞİNİ RAHATSIZ EDEN KİŞİYİ KAÇIRDI

Edinilen bilgilere göre, Gümüşova ilçesinde oturan İ.A (33) isimli şahıs, İstanbul’un Kartal ilçesinde oturan A. Y. isimli kadını sosyal medya üzerinden rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine A. Y. durumu eşini A. Y.’ye bildirdi. Koca A. Y.’de yanına üvey babası A. T.’yi alarak İstanbul’dan Gümüşova ilçesine geldi ve eşini rahatsız eden İ. T.’yi buldu. Önce İ. T.’yi bıçaklayan iki kişi daha sonra boğazına bıçak dayayarak zorla arabaya bindirdiler ve İstanbul’un Kartal ilçesine götürdüler.  

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Burada İ.T.’ye kırmızı kadın elbisesi, topuklu ayakkabı giydirip makyaj yaparak cinsel istismar ve işkencede bulunan şüpheliler A. Y., A. T., U. T., C. A. A., A. Y., D. T. ve F. T. isimli şahıslar işkence anını kameraya alarak sosyal medyada paylaştılar. Ayrıca İ. T. isimli şahsı Kartal’da elleri ve ayakları bağlı olarak bir ormana bırakan şahıslar iki gün boyunca şahsı ormanda beklettiler. Daha sonra şahsı ormandan alan zanlılar, İ. T.’yi tekrar Gümüşova ilçesine getirdiler.

PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞADI

Bir süre sonra psikolojik sorunlar yaşayan İ. T. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi görmeye başladı. Tedavisi sırasında durumu ablasına anlatan İ. T.’nin şikayeti üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı. 7 kişilik ailenin adreslerini tespit eden polis ekipleri Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortak operasyon düzenlediler. Düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalanarak Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar daha sonra Düzce Adliyesi’ne sevk edildiler.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 36
  • Ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kadına onda bir halt vardır gzüyle bakıp daima kaşınan(!) olarak görenler, siz hakikaten ruh hastasısınız. Yorumları okudum da insanımızın cahilliğinden tiksindim. Bir çoğunjz da dindarım der şimdi. Şeriat olsaydı kadın sağlam pabuç değil bence diyenlerin kellesi giderdi asıl!!!
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bu işte büyük bit yeniği var tanımadığı adamı neden sayfasına almış hadi aldı ilk mesajda neden engellemedi valla bu kadın milletinden korkun ben sokakta yürürken önümü arkamı tutar oldum ne bu arkadaş derdiniz ne evlilerde yuva bırakmazsınız bekarların ömrünü yersiniz
    Cevapla
  • Ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi, kadın kaşınmıştr (!) Muhakkak. Yoksa erkeklerin ne suçu var. Senin giblerin hala kökü kurumadı mı
    Cevapla
  • fatma 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu interneti kullanmayi bilmeyen cahiller yuzünden bircok kisi telef olup gidiyor adam fesbuk zaten bircok kisiye acik kadini daha suclu buluyorum adam bir yanlislik yapsa bile bu sekilde erkege tecavuz ederek karsilik verilmez ceksinler cezalarıni
    Cevapla
  • evet_isyan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bir insanı sosyal medyada nereye kadar taciz edebilirsin? Engellersin bitti.. Daha olmadı arkadaş listemde olmayan mesaj atamasın dersin olur biter... Sen bunu yapma başka sonra kocana beni rahastız ediyorlar de. Ayrıca bir erkeğe cinsel tacizin ne olduğu gayet açık. Kaçıranlar taciz edenden daha büyük sapık. Öfkeni alana kadar döv, kemiklerini kır eyvallah da cinsel istismar ne! BU işin içinden başka haltlar çıkar o kadın hiç de masum değil.
    Cevapla
  • Talha 7 yıl önce Şikayet Et
    Din, namus, can, mal ve nesil emniyeti yok. Tam tersi dinsizler koruma altında! Namussuzlar koruma altında, katillere kısas yok! Hırsızlık yolsuzluk hakettiği cezayı almıyor! Zina zaten gırıla.... Ne beklenirki artık? Bu tür haberler gaaaayet normalleşti... Bazı bölgelerde bu tür durumlarda kadınlarda katlediliyor.... Aaaaaah şeriat ah....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...