Fuat Avni yine sahnede! Akıl almaz yalan

Genel yayın yönetmenliğini firari Fuat Avni olduğu belirlenen Sait Sefa'nın yaptığı Haberdar sitesi yayınladığı akıl almaz haberle yine algı operasyonu düzenledi.

Fuat Avni yine sahnede! Akıl almaz yalan
Fuat Avni yine sahnede! Akıl almaz yalan
GİRİŞ 08.03.2017 14:50 GÜNCELLEME 08.03.2017 14:52
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Genel yayın yönetmenliğini FETÖ’nün firari ismi Fuat Avni olduğu belirlenen Sait Sefa’nın yaptığı Haberdar internet sitesi yayınladığı yalan haberle akıllara durgunluk verdi. FETÖ’den tutuklu bulunan Hakim Mehmet Tosun’un cezaevinde hastalıktan öldüğünü iddia etti. Fakat yalanı kısa sürede ortaya çıktı.

Genel yayın yönetmenliğini firari Fuat Avni olduğu belirlenen Sait Sefa'nın yaptığı Haberdar sitesi yayınladığı akıl almaz haberle yine algı operasyonu düzenledi.

İŞİN GERÇEĞİ BAMBAŞKA

FETÖ'den tutuklunan Hakim Mehmet Tosun'u cezaevinde hastalıktan öldüğünü iddia eden sitenin 'KHK ile meslekten çıkarılıp tutuklanan Danıştay hakimi, cezaevinde hastalandı ve hayatını kaybetti' başlıklı yalanı uzun sürmedi. Çünkü işin gerçeği bambaşkaydı...

AJİTASYON VE YALAN HABER

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kaynaklarından alınan bilgiye göre; İdari Yargı'da iki Mehmet Tosun vardı. Biri FETÖ'den tutuklaranak cezaevine gönderilen Mehmet Tosun, diğeri ise hakkında FETÖ'den soruşturma başlatılan ve sağlık gerekçesiyle bir gün dahi cezaevine girmeyerek adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Mehmet Tosun… Ajitasyon ve yalan haberi yazan Haberdar sanki cezaevindeki Mehmet Tosun hayatını kaybetmiş gibi algı oluşturmaya çalıştı. Oysaki sağlık gerekçeleriye tutuksuz yargılanan ve hastanede tedavi gören Mehmet Tosun hayatını kaybetti.

BAŞSAVCILIK'TAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen ve önceki gün yaşamını yitiren Danıştay Tetkik Hakimi Mehmet Tosun'un hiç tutuklanmadığını açıkladı.

Mehmet Tosun'un yaşamını yitirmesinin ardından, CHP eski milletvekili Hüseyin Aygün, sosyal medyadan Tosun'un cezaevinde rahatsızlandığını ve kaldırıldığı hastanede öldüğünü paylaşmıştı. Tosun'un ölümü üzerine yapılan haberler sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada, Mehmet Tosun'un FETÖ/PDY üyesi olan hakim ve savcılara yönelik 19 Temmuz 2016'da yapılan operasyonda gözaltın alındığını, savcılık sorgusunun ardından adli kontrol istemiyle sevk edildiği Ankara 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakıldığını açıkladı.

Açıklamada, FETÖ soruşturması kapsamında idari yargıda gözaltına alınan başka bir Mehmet Tosun'un daha bulunduğu, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada gözaltın alanın Eskişehir İdari Mahkeme üyesi Mehmet Tosun'un halen Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunduğu belirtildi.

Firari Fuat Avni'nin algı oluşturmak adına her türlü yalana başvurabileceği bir kez daha kanıtlandı.

SABAH

YORUMLAR 25
  • işte 7 yıl önce Şikayet Et
    hala anırıyor mu bu
    Cevapla
  • hhhh 7 yıl önce Şikayet Et
    yav sonuç olarak birisi öldü mü doğru kişi veya başka birisi ne farkeder insan insandır. :) suçu delillerle ispat edilmemiş insanlar öldü. masum olanlarda vardı içinde.. doğrular yanlışları silmez. yada yanlışlar doğruları.
    Cevapla
  • FM.. 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin suçsuz yere ceza almasını veya suçlamasını istemem.Haklısın bir kişi öldü ama bu hainlerin hainlikliklerini unutturmaya yetmez.
    Cevapla
  • oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    fuat avni nin içinde Cıa terör örgütü gizlenmiştir............. Abd nasıl suriyede ırakta ,askeri operasyon yapıyorsa.......... algı operasyonları içinde , fetö ye ait fuat avniyi kullanıyor.
    Cevapla
  • fetöööö! 7 yıl önce Şikayet Et
    Darısı diğerinin başına... Yeter artık bu milletin helal ekmağini yediği.
    Cevapla
  • mugla lı 7 yıl önce Şikayet Et
    fuat avni bir kişi degil yakalananlar ve yakalanacakların hepsi bu ismi kullanıyorlar.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı