MİT'ten kanlı örgüte 3 ilçede operasyon

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlileri terör örgütü DHKP-C’ye yönelik 3 ilçede ortak operasyon düzenledi.

MİT'ten kanlı örgüte 3 ilçede operasyon
MİT'ten kanlı örgüte 3 ilçede operasyon
GİRİŞ 11.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 11.03.2017 09:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlileri terör örgütü DHKP-C’ye yönelik 3 ilçede ortak operasyon düzenledi.

Sultangazi, Okmeydanı ve Küçükçekmece’de önceden belirlenen 10 adrese eş zamanlı operasyonlarda E.E., S.K. ve S.C. yakalanarak gözaltına alındı. 3 kişi ifadesine başvurulmak üzere Vatan Caddesi’nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

ARANMALARI BULUNAN 3 KİŞİ... 

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyette yapılan incelemesinde E.E.’nin ’Terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan, S.C.’nin ’Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs’ suçundan aranmasının bulunduğu belirlendi. S.K.’nın ise, terör örgütü DHKP-C ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında firari olarak arandığı tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • dobracı-izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    örgüt elemanları eylem yapıyor sorgulandıktan sonra serbest bırakılıyor resmen siz eylem yapıp devleti zora sokun dercesine bir el bunları eyleme zorluyor bir elde mahkemeden bunları serbest bırakıyor
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gazi ve okmeydanda en az 1000 dhkpc li var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi