Adli Tıp Rusya'dan DNA istedi

4 Rus vatandaşından kimlikleri tespit edilen iki kişinin cenazeleri teslim için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda bekliyor.

Adli Tıp Rusya'dan DNA istedi
Adli Tıp Rusya'dan DNA istedi
GİRİŞ 11.03.2017 13:04 GÜNCELLEME 11.03.2017 13:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Büyükçekmece'de televizyon kulesine çarparak düşen helikopterde hayatını kaybeden 7 kişiden iki pilot ve Eczacıbaşı Holding yöneticisinin cenazesi aileri tarafından teslim alındı. 4 Rus vatandaşından kimlikleri tespit edilen iki kişinin cenazeleri teslim için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda bekliyor.

Kimlikleri henüz tespit edilemeyen iki kişi için ise İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı; Adalet Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla Rusya'daki ailelerin DNA örneklerini istedi. DNA örneklerin gelmesinin ardından iki Rus vatandaşının kimlikleri de tespit edilecek ve Rusya konsolosluğuna cenazeler teslim edilecek.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEKLER

Kazada hayatını kaybeden pilotlar Ahmet Bulut ve Alaattin Nacar için Üsküdar Selimiye Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak. Bulut'un cenazesi, Şile Yeşilvadi Köyü Mezarlığı'nda, Nacar'ın cenazesi ise Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Direktörü Salim Özen için Altunizade'de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılınacak. Özen'in cenazesi da Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

YORUMLAR 3
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumyapan arkadaşlar, Rusya ilişkilerinin gelişmesi helikopter kazasıyla ilgili olabilir ama , Rus askerlerinin omuzlarında YPG armalarıyla MÜMBİÇ sokaklarında dolaştıklarını da unutmayalım . Gavur gavurdur. Dikkatli olmak lazım
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanının ziyaretinde bir olay bekliyordum ama olayı duyduğumda içindekilerin rus olduğunu söylemediler nasıl es geçtiler bu sefer helikopterde rus yok demiştim ama sonrasında onlar çıktı mutlaka iyi araştırılsın yine ajanlar bazı mihraklar iş başında
    Cevapla
  • erdi 7 yıl önce Şikayet Et
    rusyayla bir iş yapınca hep kaza ve bana göre çinayet işleniyor hainler içimize fazla sızmışlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı