Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Şırnak’ın Uludere ilçesinde icra edilen operasyonda 4 bin 730 adet Doçka uçaksavar makineli tüfek mühimmatı, 16 adet el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirildi.

Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
GİRİŞ 12.03.2017 13:14 GÜNCELLEME 12.03.2017 13:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ın Uludere ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda yapılan arama tarama faaliyetlerinde çok sayıda silah, 4 bin 730 adet Doçka uçaksavar makineli tüfek mühimmatı, 16 adet el yapımı patlayıcı düzeneği,12 adet roket mühimmatı, 5 ton mazot ile 10 ton gıda maddesinin ele geçirildiğini açıkladı. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde ise bir adet tabanca, 4 adet pompalı av tüfeği, 338 kilogram kubar esrar, 566 kilogram toz esrar ile çok miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği kaydedildi. Ayrıca tespit edilen 4 adet el yapımı patlayıcının imha edildiği ve bölücü terör örgütü iş birlikçisi 8 şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

YORUMLAR 3
  • İDAM DÜXAZIN! 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüksekova ve Lice deki esrar depoları imha edilir, TMMOB,TTB,İHD,KESK,DİSK ve esnaf ve diğer STK'lardaki hdPKK lıların faaliyetleri engellenir, örgütün sigara,kaçak çay,esrar-eroin,yakıt ve haraç ve habur kapı gelirleri kontrol altına alınmalı ve acilen İDAM GELMELİDİR.
    Cevapla
  • Turk 7 yıl önce Şikayet Et
    idam istiyoruz
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    lice üzerinde çok durulmalı hem terör yuvası hemde esrar üretim merkezi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı