Tekme tokat dövüp polise teslim ettiler!

Adana'da evde yakalanan bir hırsız, mahalleli tarafından yakalanıp linç edildikten sonra polise teslim edildi.

GİRİŞ 13.03.2017 10:38 GÜNCELLEME 13.03.2017 10:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay Seyhan ilçesi, Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede Suriyeli iki hırsız bir eve girdi. Hırsızları ev sahibi kadın görünce korkup çığlık attı. Bunun üzerine mahalleli toplanarak hırsızları kovaladı. Mahalleli zanlılardan birini yakalayarak darp etti. Darp sonucu başı yaralanan ve kanlar içinde kalan hırsız daha sonra bir yere oturtularak sorguya alındı. 

Hırsızlık zanlısı girdiği evde kadın ile karşılaşınca kadının bağırması sonrası korktuğunu söyleyip hırsızlık yapmadığını ileri sürdü. Ancak mahalleli şahsa inanmayarak onu darp etmeye devam etti. Bu arada bazı vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, zanlıyı polis merkezine götürdü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Doğrumu... 7 yıl önce Şikayet Et
    ,,,,ewet bizim kardeșlerimi""""
    Cevapla
  • konyalı cihan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık yaptı ve yapmadı fakat insanları linç etmeye hakı yok insanları ozaman kanun hukuk adalet polis niye var budurumların olduğu yer adaletin polisin olmadığıyerdir tamam teslim edersin cezayi devlet verir polis dade görevini yapar seyhan adana her gün mukat oluyor
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Konyali sen çok biliyon kardeș, Senin evine hirsiz girerse, senin malın ve namusun ırzın tehlikede oldugu an sen öyle yap tamami kardeșim. ,,,,,,Önce hepsini kaybedersin ondan sonra alo 155 ararsin""""
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti