Sen misin müşteriye geri zekalı diyen!

Erzurum'da bir GSM şirketine ait Müşteri Hizmetleri temsilcisine, aboneye hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis cezası istemi ile Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Sen misin müşteriye geri zekalı diyen!
Sen misin müşteriye geri zekalı diyen!
GİRİŞ 14.03.2017 11:40 GÜNCELLEME 14.03.2017 11:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, 27 Kasım 2015 günü meydana geldi. Erzurum Adliyesi’nde memur olarak görev yapan Mustafa Enes Gündüz, telefon faturası 350 lira gelince müşteri hizmetlerini aradı. Faturasında yanlışlık yapılmış olabileceğini savunan Gündüz, 50 liralık indirim yapılıp yapılamayacağını sordu. Telefondaki görevli "olmaz" deyince, Mustafa Enes Gündüz bir üst yetkiliyle görüşmek istedi. Takım lideri olan Remziye Ç.’ye de durumu anlatan Mustafa Enes Gündüz, faturasında indirim yapılmasını talep etti. 

"GERİ ZEKALI MANYAĞA SÖYLE..."

Bu sırada Remziye Ç., müsteri hizmetlerindeki görevliye "Geri zekalı manyağa söyle, faturasını ödesin, manyak ya" dedi. Bu konuşmayı duyan Mustafa Enes Gündüz telefonu kapattı ve müşteri hizmetlerini tekrar aradı.

Şikayet kaydı oluşturan 31 yaşındaki Mustafa Enes Gündüz, savcılığa başvurup Remziye Ç.’den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcılığı GSM şirketinden görüşme kayıtlarını istedi. Görüşme kayıtlarınında hakaret ettiği belirlenen 24 yaşındaki Remziye Ç. hakkında dava açıldı.

Suçlamaları kabul etmeyen Remziye Ç. "Manyak ya" cümlesini yanındaki arkadaşı Z.’ye kullandığını ileri sürdü. 5’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde ’hakaret’ suçundan açılan davada 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep edilen Remziye Ç., önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • !!! 7 yıl önce Şikayet Et
    Müşteri temsilcilerinin hakları ne olacak peki?? Dünya kadar günlük küfür yiyorlar adamlara yardımcı oluyorsun üstüne küfür yiyorsun bu ara müşteri temsilcileri önünde ki sistem neye müsade ediyorsa onu yaparlar çok nadir olarak direkt markaların müşteri temsilcileri vardır çoğusu aracı bir çağrı merkezi ile anlaşıp markaları temsil ederler müşteri temsilcisi asgari ücret ile çalışıpp milletten bir çuval küfür yiyen insanlardır çoğusu bayandır belki böyle çıkabilir lakin bu konuyu biraz araştırsanız anlarsınız onların halini vesselam
    Cevapla
  • Vatansevdalısı 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ben bunun daha kötüsünü duydum ama sesimizi kaydetmedikleri için şikayete bulanamıyorum
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Eger butun ahlaksizliklar sikayet edilse hern bi ton kisi hakim karsisina cikar
    Cevapla
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    o zaman sanada aynı hakareti yapalım sus otur yerinde kabul edermisin.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Müşteri haksız ve saçma bir talepte bulunsa dahi, hakaret ne oluyo, görüşmeyi bitirirsin olur biter.
    Cevapla
  • Zaten 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten telefonlar dinlenmemiş olsa bu görevliler asla Yardımcı olmazlar ilgisiz olurlar ALLAHDAN böyle bir uygulama var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!