Erdoğan'ın afişlerine çirkin saldırı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eskişehir’e gelişi ile ilgili kentin Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe bölgelerine asılan afiş ve reklam çadırları saldırıya uğradı.

Erdoğan'ın afişlerine çirkin saldırı!
Erdoğan'ın afişlerine çirkin saldırı!
GİRİŞ 14.03.2017 16:30 GÜNCELLEME 14.03.2017 16:30

AK Parti İl Tanıtım Medya Başkanı Serhan Arıman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’e gelişi ile ilgili kentin Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe bölgelerine asılan afiş ve reklam çadırlarının kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce saldırıya uğradığını, CHP’li Odunpazarı Belediye ekipleri tarafında da Gündoğdu Kavşağı üst geçidinde yer alan afişlerin söküldüğünü belirterek yaşananlara tepki gösterdi.

CHP'Lİ BELEDİYELER

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Arıman, “Cumhurbaşkanımızın Eskişehir’e gelişini haber veren afişlerimize yapılan çirkin saldırıyı ilk etapta şiddetle kınadığımızı duyurmak isterim. Hele hele bir de CHP'li belediyelerin buna çanak tutması, ileri giderek sayın Cumhurbaşkanımızın afişlerinin bir bir sökülmesine taşeronluk yapmaları, kabul edilemez bir durumdur. Aslında daha önceden de görmeye alışık olduğumuz, muhalefetin karalayıcı, iftiracı, zarar verici bu siyaset üslubu, neredeyse her seçim döneminde karşılaştığımız tablodur. Bu bizleri pek şaşırtmadı. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun tepkinizi bu şekilde saldırarak göstermeniz sizlerin siyasi seviyenizi ortaya koymaktadır. Demokraside tepkileri göstereceğimiz tek yer sandıktır. Fakat bunu hazmedemeyenler tepkilerini afislere zarar vererek göstermektedir. Bundan sonra her yırtılan afişlerde CHP’li Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri tekrar tekrar asacağımızı da belirtmek isterim" diye belirtti.

Arıman, yapılan çirkin saldırıyla ilgili gereken yasal işlemlerin başlatıldığını ve konunun bizzat takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü