Tavuk çiftliğinde pes dedirten manzara

İstanbul'da, tavuk çiftliğini paravan olarak kullanarak akaryakıt kaçakçılığı yapan şebekeye jandarma ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda 1 ton kaçak motorin ele geçirildi.

Tavuk çiftliğinde pes dedirten manzara
Tavuk çiftliğinde pes dedirten manzara
GİRİŞ 16.03.2017 11:20 GÜNCELLEME 16.03.2017 11:20

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tavuk çiftliğini paravan olarak kullanarak akaryakıt kaçakçılığı yapan şebekeye operasyon düzenledi. Baskında yaklaşık 1 ton kaçak motorin ele geçirilirken, operasyon anı kameraya yansıdı.

TAVUK ÇİFTLİĞİNİ PARAVAN OLARAK KULLANDILAR

Akaryakıt kaçakçılarının akılamaz yöntemi, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na takıldı. Silivri'de bir tavuk çiftliğini paravan olarak kullanan şebekenin akaryakıt kaçakçılığı yaptığını belirleyen jandarma ekipleri, fiziki takip başlattı.

3 TIR'DA ARAMA YAPILDI

Çiftliğe çok sayıda şüpheli aracın giriş çıkış yaptığını belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Düzenlenen operasyonda çiftlikte park halinde bulunan 3 adet TIR'da arama yapan ekipler, 1 ton 88 litre kaçak motorin ile motorin aktarma düzeneği ele geçirildi.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Çiftlik çalışanlarının kaldığı barınakta yapılan aramalarda ise 1 adet 9 mm çapında tabanca, 17 adet fişek, bir miktar toz esrar ve 75 gr. kenevir tohumu bulundu. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi