Uludure'de çatışma çıktı! PKK'ya ağır darbe

Uludere'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Uludure'de çatışma çıktı! PKK'ya ağır darbe
Uludure'de çatışma çıktı! PKK'ya ağır darbe
GİRİŞ 16.03.2017 15:39 GÜNCELLEME 16.03.2017 17:20
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvektleri, Şırnak Uludere'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

Şırnak Uludere’de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

4 PKK'LI TESLİM OLDU

Şırnak Silopi’de, Kuzey Irak'taki barınma alanlarından kaçan 4 PKK'lı terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Tunceli'de MLKP terör örgütünden kaçan bir terörist, bir Kalaşnikof piyade tüfeği ve 30 adet Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği ile birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şırnak'ta devam eden operasyonda, bir RPG-7 roketatar mühimmatı, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Diyarbakır Lice’de devam eden operasyonda, 119 kg toz esrar ve 10 kg kubar esrar ele geçirildi.

Hakkari’de güvenlik güçlerince yönelik arazi aramasında, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 3 dinamit, 10 kapsül, sekiz metre infilaklı fitil, 450 metre elektrik kablosu ve muhtelif malzeme ele geçiridi.

MARDİN'DEKİ SALDIRIYA YARDIM EDENLER

Mardin Mazıdağı’nda PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen EYP'li saldırı ile bağlantılı PKK işbirlikçisi 6 kişi, bir tabanca, dört şarjörü, 26 fişeği, bir av tüfeği, 25 kg amonyum nitrat, bir drone ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ile birlikte gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    allah silahlı kuvetlerimize güvenlik güclerimize türküyemizin yar ve yardımcısı olsun.galipolan allahtır.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    mülkün sahibi yücelerin yücesi bizi yaradan allah bu ve bu gibi faliyetlerde bulunan teşebbus eden kişi ve kuruluş varsa kahretsin perişan etsin halk etsin inşallah.galipolan allahtır.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    idam temizlik
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 7 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sana hamd olsun bu ermeni,fransız,alaman komonitlere kapak olsun islamın askerlerini koru allahım hainleri kahar ve perişan eyle (pkk,fetöit,komonit,ermeniit,alamanit,holandait,ypğit, na kadar türk_islam düşmanı versa )hepsini kahar eyle bozguna uğrat neslini yok et allahım
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Teslim olan teröristlere dikkat.çözüm süreci denilen zamanda da 18 yaş altı ve teröre bulaşmayanlar gruplar halinde gelip teslim oldular. Sonrada serbest burakılıp halkı yetiştirmek için görevlendirildiler.oyuna gelmeyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!