Kılıçdaroğlu'ndan skandal Çanakkale mesajı!

Referandum için atmadık takla bırakmayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de Çanakkale şehitleri üzerinden 'hayır' oyu istedi.

Kılıçdaroğlu'ndan skandal Çanakkale mesajı!
Kılıçdaroğlu'ndan skandal Çanakkale mesajı!
GİRİŞ 18.03.2017 11:58 GÜNCELLEME 18.03.2017 11:59
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Haber7/ Detay

Referandum çalışmaları kapsamında her yolu deneyen CHP, milli ve dini duyguları istismar etmeye devam ediyor. Referandum şarkısında inşallah, maşallah ifadelerini kullanan CHP, şimdi de 250 bin şehit verdiğimiz tarihin en kanlı zaferi olan Çanakkale'yi hayır propagandasına alet etti.

"REJİM DEĞİŞİYOR" YALANI

Kılıçdaroğlu, hükümet sisteminin değişecek olmasını yine 'rejim değişikliği' olarak nitelendirdi.

ÇANAKKALE ZAFERİ ÜZERİNDEN HAYIR OYU İSTEDİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çanakkale, bizi millet iradesine dayalı bir rejime kavuşturan ilk adımdır. 102 yıl sonra rejim değişikliğine 'hayır' demek vatan borcumuzdur." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı nedeniyle twitter hesabından açıklamada bulundu.

"HAYIR DEMEK VATAN BORCU"

Çanakkale'deki büyük direnişle bağımsız Türkiye'nin temellerinin atıldığını aktaran Kılıçdaroğlu, "Çanakkale Zaferi'nin 102. yılında şehitlerimizi minnetle anıyorum. Çanakkale, bizi millet iradesine dayalı bir rejime kavuşturan ilk adımdır. 102 yıl sonra rejim değişikliğine 'hayır' demek vatan borcumuzdur." değerlendirmesini yaptı.

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun twitter hesabından paylaştığı mesajına taklipçilerinden tepki geldi.

İşte o mesajlar:

- Çanakkale zaferi üzerinden siyaset yapan lidere yazık... Siz gezici darbeci zihniyetin Çanakkale yi anlaması beklenemez

- Şehitler üzerinden yine yaptın ya kampanyası..iyi gelişme bu kez sacmalamadin..

- Bu mübarek olayı ağzına alıyorsun Eyvallah da. Siyasetinizle bari kirletmeyin. Ecdadın kemiklerini sızlattığınız Yeter.

- Hiç değilse bu güzel günde bir kereye mahsus yalan söyleme Senin daha maddelerden haberin yok

- Hem düşmanla aynı değerleri ve yaşam tarzını savun hem de gel buradan siyasi oyunlarına Çanakkale şehitlerini alet et. Tezat

- Şehitleri yine siyaset malzemesi yapıyorsun Yalanlarına iftiralarına koltuk sevdana şehitleri katma milletin sabrını taşırma...

YORUMLAR 149
  • Cengiz Y 7 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetten,maddelerden.gündemden haberi bile yok.Konuştuğu konuyu kendi cümlesiyle dahi anlatamıyor.chp iyi ki var.Tüm olumsuzlukları ayan beyan görebiliyoruz.Koltuk uğruna her gün farklı konuşuyor.Gerçek şu ki; gerçekleri gizliyorlar.
    Cevapla
  • Adler 7 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkaleden korktumu ya niye ğitmiyor. CHP başkani başkana bak başkana hey başkan kendine başkan.
    Cevapla
  • mevlüt 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kılıçtaroğlu çanakkale zaferini hangi rejimde kazanmıştık ?
    Cevapla
  • m.subay 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bir CHP li olarak söylüyorum hayatımda Akp ye oy vermedim 16 Nisanı bekle keemal bey bak Osmanlı torunları ne destanlar yazıyor. sen pkk ile Avrupa ile el ele ver senin yolun belli senin cebini dolduranlar belli hepinize inat kocaman EVET artık ben neyin ne olduğunu anladım sen CHP nin başında olduğun sürece sana oy yok bunu bil sadece benden -16 oy kaybettin byy
    Cevapla
  • e.arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen HAYIR oyunun kilicdaroglunami verildigini zannediyosun. Ah yazik... Haklisin adam iyice sapitti konusmalarinda. Fakat bu referandum partiler arasi oy verme islemi degil. Biraz bilgilen oyle yorum yap. Oyu turkiyenin gelecegine vericeksin. Ozgur iradenle bilgilenerek oy ver. Kilicdaroglunun veya erdoganin siyasi konusmalarina karsilik degil. Allah herkeze dusunebilmesi icin beyin vermis. Nasil kullanacaginida bireyin kendisine birakmis.....
    Cevapla
  • Kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ihtimalle Sayın Kılıçdaroğlu Referandum sonrası büyük ruhi bunalımlar yaşayacak, buda partiyi etkiliyecek ve sonunda bu başkanda geri dönmemek üzere gidecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı