Soylu: PKK'nın yönetim merkezine operasyon yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu terör örgütü PKK'yla olan mücadeleyi açıkladı.

GİRİŞ 19.03.2017 12:35 GÜNCELLEME 19.03.2017 13:28
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Eksı̇ 30 derece soğukta kahramanlarımız, evlatlarımız, bu haı̇nlerı̇n bütün ı̇nlerı̇ne gı̇rmekte, operasyon üstüne operasyon gerçekleştı̇rmektedı̇r. Son 6 ayda 153 önemlı̇ olay engellenmı̇ş, 4 canlı bomba eylemcı̇sı̇ ve eylem hazırlığındakı̇ 21 şüphelı̇ yakalanmış, 22 bombalı araç ele geçı̇rı̇lmı̇ştı̇r. PKK'nın üs ve yönetı̇m merkezı̇ halı̇ne gelen Dı̇yarbakır Lı̇ce, Mardı̇n Ömeryan, Amanoslar bölgesı̇nde başlattığımız operasyonlar bütün hızıyla devam etmektedı̇r. Son 6 ayda 800 sığınak ve barınak ı̇mha edı̇lmı̇ş, 11 bı̇n 738 operasyon gerçekleştı̇rı̇lmı̇ştı̇r. Terörı̇stlerı̇n hareket alanını daraltmak amacıyla, karma tı̇mlerı̇mı̇zle beraber yol kontrollerı̇mı̇z devam etmektedı̇r. Sadece 2017'de 7 mı̇lyon 720 bı̇n 330 araç sorgulanmış, bunlardan 92 bı̇n 519'una ı̇şlem yapılmıştır." 

YORUMLAR 24
  • Ozgur ata 7 yıl önce Şikayet Et
    Butun guneydogu ve dogu sinirimiz halihazirda orulen duvarla kapatilmali, duvarin iki tarafi da hendek ve mayin hattiyla desteklenmelidir.
    Cevapla
  • Yaşar 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaçakcılığı durdurmak teröre en büyük zararı vericektir.uyuşturucuyu bitirmek. milyar dolarlar dönen çarkı sonlandırmak en büyük mücadeledir.
    Cevapla
  • kızgın kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet sayın bakanım Allah sizden ve operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerimizden razı olsun. inşaallah Karayılan, Cemil bayık gibi soysuzlarında gebertildiklerinin haberlerini sizden duymak istiyoruz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah. Amin..
    Cevapla
  • ezamettin geylani 7 yıl önce Şikayet Et
    cokiyi allah daha bin katı guc versin amin
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    isteyince demekki oluyormuş fetö denen belada iyice temizlendikten sonra Allahın izniyle önümüzde kimse duramaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı