Lice şehitleri memleketlerine uğurlandı

Lice'de PKK'lılarla girdikleri çatışmada şehit olan Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan ile Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim için Bakan Süleyman Soylu'nun da katıldığı tören düzenlendi.

Lice şehitleri memleketlerine uğurlandı
Lice şehitleri memleketlerine uğurlandı
GİRİŞ 20.03.2017 11:05 GÜNCELLEME 20.03.2017 16:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Lice, Hani ve Kulp ilçeleri ile Bingöl'ün Genç İlçesi'nde PKK'ya yönelik 5 Mart'ta 7 bin polis, asker ve korucunun katımıyla başlatılan operasyonlar sürerken, dün Lice İlçesi'nde bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan ve Uzman Onbaşı Zinnur Ezim için Diyarbakır 7'inci Kolordu Komutanlığı'nda bu sabah uğurlama töreni düzenlendi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Milletvekil Ebubekir Bal, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Attila, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'nin yanı sıra şehit yakınları ve silah arkadaşı katıldı.

ŞEHİT CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Uğurlama töreninde özgeçmişleri okunan şehitler daha sonra dini vecibelerin yerine getirilmesinden sonra cenazeleri son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi. Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın cenazesi Gaziantep'e, Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim'in cenazesi ise Osmaniye'ye gönderildi.

Gaziantep nüfusuna kayıtlı 35 yaşındaki Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın 2012-2016 tarihleri arasında görev yaptığı Mersin İl Jandarma Komutanlığı'ndan atandığı Elazığ'da 15 Temmuz 2016 tarihinde göreve başladığı ve evli 1 çocuk babası olduğu belirtildi. Osmaniye nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim'in ise, Diyarbakır Hani ilçesi 3'üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlığındaki görevine 13 Mart 2016 tarihinde başladığı ve bekar olduğu kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar
    Cevapla
  • BABACAN 7 yıl önce Şikayet Et
    fuat oğuzcan komutanım nur içinde yatın. Allah şahadetinizi kabul etsin güzel insan
    Cevapla
  • MUSTAFA 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    şehadet kana kana su için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz