İzmir karıştı! Sokak ortasında dehşet

İzmir'de, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan sözlü tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 18 yaşındaki Müslüm Kızılaslan hayatını kaybetti.

İzmir karıştı! Sokak ortasında dehşet
İzmir karıştı! Sokak ortasında dehşet
GİRİŞ 20.03.2017 11:23 GÜNCELLEME 20.03.2017 11:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İzmir'in Konak ilçesinde, iki gurup arasında çıkan bıçaklı kavga sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNDÜ

Olay, dün akşam saatlerinde YenişehirMahallesi Gıda Çarşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Olayda ismi öğrenilemeyen bir şahıs, kardeş olduğu öğrenilen 23 yaşındaki Onur Kızılaslan ve 18 yaşındaki Müslüm Kızılaslan'ı bıçaklayarak yaraladı.

AİLE, OLAY YERİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Oğullarının yaralandığını duyan aile olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kavgayı gören çevredeki vatandaşların durumu 112 sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine iki kardeş ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kardeşlerden Müslüm Kızılaslan yapılan tüm müdahalelere kurtarılamazken, Onur Kızılaslan'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

Müslüm Kızılaslan'ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, olay yerinden kaçan cinayet zanlısının yakalanması için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Elixan 7 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun sizin gibi insanlara... yaziklar olsun yaziklar olsun yaziklar olsun siz insan olamazsiniz
    Cevapla
  • Hayırlısı 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların ciddi şekilde psikolojileri bozuk ...
    Cevapla
  • amin 7 yıl önce Şikayet Et
    allahim belanizi versin caniler yazik deyilmi o ane nasil dayasin bu aciya goruntu vhset insanlik olmus allahim bunlari ya islahet yada yok et
    Cevapla
  • Fetöcüler!!! 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi onların işi !!!
    Cevapla
  • engn 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde bu adalet sistemi ve yasalar oldukça insanları tavuk gibi kesen daha çok görürüz. Yazık ki ne yazık nasıl bir toplum haline geldik. EY İDARECİLER hala susacakmısınız? Hala bu olanları izleyip geçecekmisiniz? Değiştirin şu yasaları. bir ülkenin yönetim sistemini değiştirmek bu kadar kolayken hukuk kurallarını değiştirmek çok mu zor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor